Det är tufft nu

Sitter här nu och lyssnar på musik. Tröttnade å ha på tv å ville ha på lite lugn musik när jag nu ska skriva detta inlägg.

Varning! Detta inlägg blir inte så glatt inlägg. Men såna inlägg blir det ibland med.

Det är nu rett tufft nu psykiskt 😔.

Jag och min mamma har inte så mycket gemensamt att prata om. Ingen av oss har lätt att ta upp samtal. Så vi säger det som är viktigt just då till varann. Ibland kan vi prata på.
Sen har jag 2 syskon som jobbar elr är i branschen bland vården och det är mamma med. Så de pratar ju mycket om vården och sen om personer som de vet om men inte jag inte har en aning om. Där hamna jag lite utanför. Det känns inom mig.

Igår kom som sagt pappa hit en kortis. Vi prata om att åka en sväng och sen åka hem till farmor idag lördag. Jag såg faktiskt fram i mot det.

Idag när jag var på stan så ringde pappa. Han vågade inte köra för att han var bakis. Då blev jag besviken 😞 på honom. Då tyckte jag att. Vet man att man ska köra dagen efter så tar man det lugnt dagen innan med drickande.

Jag är så trätt på att det ska vara så tyst om det. Det är så vanligt idag att folk dricker å så.

Jag saknar godingen som faan! ❤😔 han är den ända som jag kan lägga mig på och släppa allt och vara den jag är. Sen är det nu ett tag sen vi umgicks. Rättare sagt den 2/1-17 som vi sågs sist.
Men jag vet inom mig åxå att han mår bra och hämtar ny energi i fisket som han faktiskt har gjort i 3 helger i rad nu 😊👍.
Så heller umgås med han när han är lugn och glad än rastlös å sur 😊.
När saknar blir stor, så kommer det upp i hjärnan bilder av stunder som har skett när jag och godingen är tillsammans. Å vissa är så grymt mysiga! 😍 så jag vill uppleva dem om och om igen 😊
Det är ofta jag tänker och längtar den dagen jag bor med honom. Att få åka hem hit till M-stad och sen åka ifrån och släppa. Men då är det säkert något annat som känns jobbigt. Alltid är det något 😔

Nu säger jag Tack för mig för denna gång 🌟😘


Ha det så gött fina läsare! Kram❤

Gillar

Kommentarer