Det är livets gång

Hejsan fina läsare! 👋

Idag gick jag upp halv 9. Duscha. Fick i mig lite frulle. Fixa mig lite. Jag & Kent satte oss i bilen vid 10 tiden. Vi åkte upp till Hallstavik bara över dagen. När vi kom upp så var vi en stund hos hans mormor innan vi åkte iväg till en kyrka. Jag käka lite lunch.

Det var dags för begravning för Kents morfar. Ett sista farväl. Det var en fin begravning. Det kom tårar ifrån några. Bland annat ifrån Kent ❤. Jag själv berördes lite när jag såg hans ögon fylldes med tårar. Det är inget kul att gå på begravning. Man ska ta avsked ifrån en person som har funnits där i sitt liv. Sen finns inte personen kvar längre i sitt liv. Det blir så verkligt på en begravning. Men åxå en skönt avslut.

Efter gudstjänsten så samlades alla i ett församlingshem & käka smörgåstårta. Kents 2 syskon var med. Sen hans mormor & mamma, mostrar med respektive & hans 6 kusiner.
Det var lite kul att bekanta mig med några. Alla som var med har jag träffat. Så det var skönt. Jag fick hålla en liten tjej, Flora på 4månader. Hon var dotter till Elinor, Kents ena kusin.

DET ÄR LIVETS GÅNG
DET ÄR LIVETS GÅNG
DET ÄR LIVETS GÅNG
DET ÄR LIVETS GÅNG
DET ÄR LIVETS GÅNG

Det var verkligen passande väder idag för en sån här känslomässig grej. Molnigt, dystert & lite duggregn.

Vi åkte hem från Hallstavik vid halv 5. Var hemma vi 18. När vi kom hem. Så byte jag till en tröja med luva. Skönt med mys kläder på sig. Plocka ur diskmaskin & röjde lite i köket.

Kents vän Douglas kom sen. Dem åkte iväg & handla lite, hämta pizza & en sallad till mig. Som vi käka när dem kom hem igen.
Ikväll har jag fått ha tv för mig själv. Såg bland annat en super bra film 😃. Handlar om 4 unga tjejer i slutet på 1860-talet. Man får följa deras tankar om livet. Vilka olika vägar dem tar i den tid som är.......
Jag zappa & hamnade på denna film 🙂

Imorgon kommer det bli en lugn dag för mig. Kent & Douglas åker ut tidigt & fiskar. Så jag blir själv här hemma i morgon. Ensamtid är inte fel. Jag ska göra min linsesoppa troligtvis & titta på Ridsport. Ska bli så skönt 🙂.

Har du syskon & vart i syskonskaran är du?

Jag har 3 syskon, tjejer. Veronica1988,Jenny1993 & Linnea1996:a. Jag är äldst i syskonskaran. Men ibland känns som är nr 2 eller 3. Ibland känns det som jag är äldst. Jag är väldigt lyckligt lottad att jag har dem som syskon i mitt liv 💕att vi har en sån nära relation.

Denna rubrik är ifrån MinResaTumörMittLiv

DET ÄR LIVETS GÅNG

Jag med mina syskon & farmor 💕

#fighterwomen85 #personligblogg #mittliv #sambolivet #10sept #fredag #vifödsochvidörsåärlivet #vilaifrid #tahandomvarandra #tavarapåtiden
#mednäraochkära #livetgårvidare #besök #fiskekompis #ungdomsvän
#varjedagärennyspännandedag #seframåtsepositivt


Ha det så gött fina läsare! Kram❤

Gillar

Kommentarer