Denna dagen mitt i veckan "lill-lördag"

Hejsan fina läsare! 👋

Igår kväll så kände jag hur irriterad jag var. Så när jag la mig så bestämde jag mig för att ställa larm för att gå upp tidigt idag. Det berodde lite på hur natten skulle bli.

Natten var lite svajig. Men jag kände mig inte helt död när jag gick upp i alla fall. Satte på mig tränings kläder. Käka frukost. Sa hejdå till Kent som åkte till jobbet.

Jag själv åkte med bussen ner till stan och gymmet en stund efter som Kent hade dragit. Under buss turen kom det lite regn.

Jag kom inte in med mitt kort. Som tur var det en som kom & öppna. Mitt krånglar ibland.
Idag blev det ett varmt, svettigt helkropps tränings pass 🥵😅. Jag kände för att köra igenom hela kroppen efter ett litet uppehåll för västkustsemestern. Det kändes bra och tränings passet gick bra 👍. Under passet kände jag av mensvärk. Var inget kul. Samtidigt så är det bra att träna med mensvärk. Det lindrar lite.
Träffa några personer & byta lite ord med. Fick springa till bussen för att hinna med den. Jag hann! 😅

Denna dag mitt i veckan "lill-lördag"

Skönt med "normal" tempratur.........

Nu i några dagar så har det känt som att jag har haft en kropps temperatur på tup 80 grader 🥵. Men nu i eftermiddag känns kropps temperaturen i min kropp normal igen 😊.

Jag kom hem duscha, värmde lunch & haft Youtube maraton eftermiddag. Kent kom hem efter jobbet & Ica. Därför att vi behövde handla lite.

Nu är mitt humör lugnare. Jag behövde det där tränings passet i min kropp. Sen anar jag att PMS var lite inblandat åxå.

Nu ikväll är det inget speciellt på tv. Jag sitter och väntar på att fotbolls matchen mellan Danmark - England ska börja. Sverige är ju inte med längre i EM. Så då får man heja på sitt grann land istället 🙂.

Under västkust semestern så hade jag inget sug alls att blogg. Såklart tänkte jag på att ta bilder till bloggen och andra sociala medier sidor. Kan vara att jag hade fullt upp med annat. När jag väl låg för natten så va jag för trött.
Men igår när jag skrev inlägget & berätta för er om min västkust vecka så kom suget igen och det var skönt att skriva här igen på bloggen 😊. Idag har jag väntat hela dagen på att blogga.

Så fint väder det blev ikväll. Sol & blå himmel 😀. Med det sagt så rundar jag av detta inlägg.


Ha det så gött fina läsare! Kram❤

Gillar