Dagen efter vaccinet togs

Hejsan fina lĂ€sare! 👋

IgÄr pÄ sena efter middagen sÄ börja jag hicka. Det kom & gick under kvÀllen igÄr. I natt fick jag hicka & under dagen idag har jag fÄtt hicka nÄgra gÄnger. Jag vet inte om det förknippas med vaccinet eller inte.

Natten för Kent var jobbig. Han fick feber toppar. Sen under dagen idag har han kĂ€nt sig orkeslös. Men han har Ă€ndĂ„ jobbat lite. Min envisa & tappra goding ❀. Jag sjĂ€lv har inte kĂ€nt sĂ„ mycket mer Ă€n varit utöver det vanliga trött.

Min mage var lite orolig under halva dagen idag. Det tror jag beror pÄ att jag har varit spÀnd i ett dygn. Först dra ut en tand. DÀr jag var extremt nervös inför. Sen byggde jag vÀl upp lite nervositet inför sprutan. Inte hur den skulle kÀnnas att ta. Utan mer hur jag skulle mÄ efterÄt. SÄ frukosten var lite svÄr att Àta. Men resten av dagen har gÄtt bra & magen har blivit bÀttre under dagen.

Jag har sett pĂ„ Paralympics under dagen. Ingen medalj till Sverige idag. Jag sĂ„g sen pĂ„ hĂ€sthoppning. DĂ€r gjorde Sveriges lag bra ifrĂ„n sig. Dem har en liten fördel inför morgon dagen. SĂ„ det var kul 🙂.

Kent var ivÀg & handla lite. Jag var kvar hemma. Jag ser pÄ "Det Sitter i VÀggarna" . Nya avsnitt som börjar idag. Det handlar om att 2 personer som kommer hem till en familj. Dem gör om lite. Men ÄxÄ kollar lite in pÄ historien om huset. Det Àr intressant.

Det Àr inte klokt att det redan börjar skymma ute & klockan Àr inte sÄ mycket.

Dagen i morgon tror jag ser ut som idag för min del. Mycket tv tittande. Tur att Paralympics Ă€r slut pĂ„ söndag 😆.

Har naturen dÀr du bor börjat fÄ höst skiftningar?

Nej. De har det inte gjort. Inte vad jag har tĂ€nkt pĂ„. Ända som jag mĂ€rker skillnaden Ă€r att det blir mörkt ganska tidigt nu. Det kommer ju bli mörkare tidigare & tidigare Ă„xĂ„ ju lĂ€ngre in i hösten vi kommer. Jag tycker att det Ă€r bĂ„de mysigt & dystert.

Den hÀr rubriken Àr ifrÄn MinResaTumörMittLiv

I morgon Àr en annan dag. Hur ser du pÄ framtiden?

Mycket svÄr frÄga tycker jag. Men jag ser hopp om framtiden. Jag hoppas att jag & Kent kommer bo kvar hÀr i vÄrt hus i framtiden. Det sitter en ring pÄ mitt finger, förlovning. Vi fÄr resa en massa. Det kanske springer runt 2 barn hÀr. Man vet ju inte. Om vi kan fÄ barn för huvud taget.
Jag hoppas att samma kontakt med mina syskon som jag har idag. Att jag fÄr vara frisk & Àven mina vÀnner & familj runt om fÄr vara friska.

Denna rubrik kommer ifrÄn Orsakullan


Ha det sĂ„ gött fina lĂ€sare! Kram❀

Gillar

Kommentarer