Bort med bråte & ett besök

Hejsan fina läsare! 👋

Vi ställde klockan igår kväll för att komma upp i tid idag. Jag själv vakna redan vid 8. Låg & lyssna på regnet som smattra utanför. Så skönt & mysigt 😊. Vid halv 10 gick jag upp. Trött när jag gick upp. Men med lite frukost i magen & vaknat till lite mer så kände jag mig pigg 😀. Till skillnad mot Kent som var trött. Är man värdens morgon tröttaste person. Så är det så.

Jag började i alla fall att plocka ihop pappkassar, plastkassar & flaskor som skulle slängas. Vi packa bilen full. Då menar jag verkligen FULL med grejer! 😅
Vi åkte till återbruket där vi slängde allt.
Det var därför vi ställde larm idag för att få det gjort. För återbruket stängde på eftermiddagen sen åxå. Det tar ju tid att samla ihop allt, lasta i bilen. Åka dit tar ca 10min högst för oss att åka dit. Så långt är det inte.

Jag tycker det är så fruktansvärt skönt att slänga skräp. När jag gör det så gör jag det ordentligt åxå. För mig är oreda en stress inombords för mig. När det är i ordning och städat runt i mig & i mig. Så känner jag ett lugn i mig 😊.
Kent är samlare & jag är en slängare. Ganska bra combo 😊👍.

BORT MED BRÅT & BESÖK
BORT MED BRÅT & BESÖK
BORT MED BRÅT & BESÖK

Ett kärt återseende........

När vi hade varit hemma en stund. Så skickar en vännen Maria till mig på Messenger. Träffa henne när jag gick gymnasiet. Vi har haft lite kontakt efter gymnasiet. Haft koll på varann via fb. Hon skicka bild på att hon & hennes sambo var här i Västerås. Sen parata vi lite. Jag förslog att dem kunde komma hit & ta en titt hur jag bor nu. Hade aldrig trott! Att dem ville & hade tid att komma hit.

Men en stund efter så var dem här. Jag blev nevös. Vi har inte träffats på några år. Dem hade med sig sin hund. Så jag fick se den & hälsa. Sen fick hunden sätta sig i bilen. Dem var här i ca 2 tim. Vi fika, prata & hade det trevligt. Det var såå kul att träffa henne igen! 😃 Sånt här är så kul tycker jag. Spontana möten 😊.

En stund efter hade jag svårt att släppa att jag fick träffa Maria idag.

Vädret blev inte riktigt som det var tal om........

Regnet varade inte så länge i morse. Sluta vid 10 kanske. Sen har det mest varit mulet under dagen. Men varmt & kvavt. Blir kvavt när det har regnat och det är varmt. Lite jobbigt. Men ändå så det som hör sommaren till åxå.
Nu ikväll har det spruckit upp och solen lyste.

När jag & Kent åt middag så titta vi på film. Sen gick han till datorn & jag titta lite tv.
Nu sitter jag här och skriver detta inlägg & ser på filmen "Letters to Juliet". Den filmen är så bra! 😀 Tjejen, Amanda Seyfried är även med i Mamma Mia filmerna 1 & 2. Hon spelar såå bra i båda filmerna. Mamma Mia & Letters to Juliet.

I morgon blir det tydligen heller inte så lugnt. Det ser ut som att vi ska iväg & titta till en båt som Kent har på ett ställe. Sen träffa vänner. Samma vänner som vi skulle träffa på midsommardagen. Sen blev det inställt i sista sekund. Så jag vågar inte hoppas på något den här gången.


Med karta & kompass......

Det kan avgöra om man överlever eller inte. I sporten orientering är karta & kompass ett redskap. Som man måste ha. Därför att man ska hitta till rätt kontroll & hitta rätt väg till mål.

Jag är dålig på att läsa karta. Även svårt att orientera mig i & på ställe jag inte riktigt känner till. Så kan jag så frågar jag folk om hjälp. Som kan sånt bättre än mig. Sen får jag hjälpa folk med saker som jag är bra på & dem sämre på. Ge & ta 🙂

BORT MED BRÅT & BESÖK


Ha det så gött fina läsare! Kram❤

Gillar