Ja alltså är huvudet dumt får kroppen lida, ordentligt. Allting sitter i huvudet. Tanken på glass,  godis,  chips,  pizza osv osv. Det är inget som kroppen önskar, det är hjärnans begär ( och många gånger själens ). Igår kapade jag allt socker och alla kolhydrater, förutom nötter. Kroppen fick en chock, jag är inte hungrig för jag äter bra mat men jag känner hur min hjärna längtar och lockar min kropp efter att åka in på Donken och beställa ALLT!

Men nej, jag ska leva kolhydratsfritt i ca 14 dagar till sen ta in kolhydrater i min kost igen. Just nu vill jag bara sova eftersom jag har så ont i huvudet 😩

Likes

Comments

Assååååå! Jag blir så trött på mig själv, varför varför varför sätter jag mig i denna situation IGEN?  Att börja om? Igen?
Men nej nu är jag less. Jag är less på min bristande självrespekt, jag är less på att kläderna sitter dåligt men framförallt så är jag less på att sucka tungt varje gång jag ser mig själv i spegeln.

Jag vill vakna på morgonen och känna mig stark, självsäker och nöjd. Nöjd över mina livsval, nöjd över vad jag ser i spegeln och nöjd och stolt över mig.
Så dag 1 är idag, jag vägrar sitta här om en månad, tre månader,  ett år eller en vecka och sucka över mig själv att jag misslyckades, igen.

Nu kör vi!

Likes

Comments