Beslut i livet

När man känner att man bara förstör allt för hur man beter sig men anledningen är att man mår sjukt dåligt inombords och vet inte hur man ska hantera det. Mitt humör kan skifta på en sekund , från att vara glad till att bara bli arg eller helt nere. Har alltid många tankar i huvudet, det kan vara allt från att man känner att ingen kommer älska en för den man är eller att jag kommer aldrig ha ett liv där jag kan bygga min drömvilla eller hur man ser ut eller har för liv och om någon i ens närhet mår dåligt. Det gör mest ont. Detta gör att man kan bli arg och irriterad på mig för jag kan inte förklara varför... För man har så svårt att berätta sånt som gör att man kan bli ledsen eller visa sig sårbar. Så man håller på att förlora folk man älskar.. samma gäller när jag är i en depression eller ångestperiod när jag inte orkar göra något och avbokar. Jag önskar mig en sak , att bara kunna vara den glada och galna jag när man mår bra och ens närmaste inte blir irriterad på en. Vad mår man dåligt över är något man måste fundera över. Är det jobbet, någon relation , något annat i livet som gör att man inte är nöjd eller som påverkar ens humör och beteende .

Något man lär sig är att om det är något som går att lämna som man mår dåligt över, gör det. Det är ingen som kommer tacka dig, Den enda som kommer tacka dig är du själv som kan gå mot en riktlinje som får dig att må bra. Ett val i livet som att till exempel byta jobb, avsluta en relation som inte är bra för dig eller något annat. Riktlinjer som kan förändra ens liv.

Gillar

Kommentarer

Hannativeskog
Hannativeskog,
Riktigt bra inlägg håller med dig helt och hållet ❤️
nouw.com/hannativeskog
FightAgainstAnxiety
FightAgainstAnxiety,
ThereseTervakoski
ThereseTervakoski,
lovisalinnea
lovisalinnea,

Känner igen mig så i dina ord du skriver! På något sätt känns det skönt att man inte är ensam i detta och kunna höra andra personer berätta precis de man själv tänker och känner. Jag har många gånger känt mig väldigt ensam och korkad för hur jag agerar av mina känslor när ja egentligen bara har sjukt mycket ångest och när jättedåligt.


Så tack för detta inlägg!❤️

nouw.com/lovisalinnea
IP: 173.208.173.50