​Godkväll alla läsare!

Då sitter man hemma igen efter en mycket bra arbetsdag och bra myskväll med film Big Hero 6. Om vi börjar med arbetsdagen på jobbet så var det lugnt bara lite omgångar med biogäster som äter innan dom skulle tillbaka till biografen och kolla på Fifty Shades of Grey eller Cirkeln.Man märkte att det var mycket att göra igår och tisdags mot svarande idag som.Jag tror att det kommer vara mycket för min andra arbetskamraterna att göra på Lördag och Söndagkväll när folk ska på bio igen som.

Innan jag stack hem så träffade jag en kompis till mej som heter peter vi träffades bara en liten stund snackade lite och umgicks bara. När jag kom hem så tog jag det lugnt och kollade på filmen Big Hero 6 jag rekommendera den till er att kolla på  den var mycket bra  gjort lika bra som frozen  men ändå animerad Disney-Mavel film riktig bra gjort.


Big Hero 6

Mycket bra gjort av Disney och roligt att det var första filmen gjorde men mavel tema.

Den får av mej 😊😊😊😊😊 5 av 5

Bästa animerad film av Disney 2015

Musiken till Big Hero 6 var också jättebra lägger upp låten i en annan inlägg.

Hadeee. Sov Gott

Likes

Comments

Godeftermiddag på er alla läsare!

Jag hoppas att ni har det bra där uppe i fjällen hoppas att ni har åkt mycket skidor.Och ni andra som inte är på en skidsemester nu hoppas att allt är bra med er också? Jag mår bara bra själv tar det bara lite lugnt nu och kolla på tv snart ska jag till jobbet och jobba lite men det är inte from med klockan 17 som jag börjar innan dess så blir det att äta lite innan man sticker dit och ta en skön och varm dusch och sen ska jag hem till en kompis till mej och snacka lite med innan jag ska sticka vidare till jobb.Så nu ska börjar att tillaga lite mat innan jag ska i väg.

Men nu ska jag börja med det innan det blir försent som.

Hörs senare.

Hadeee.😄

Likes

Comments

​Godkväll alla läsare!

Då ska jag snart gå och lägga mej men jag ville bara berätta lite till er hur det gick på jobbet idag.

Som jag skrev i det tidigare inlägget så var jag hoppningsful av mej att det skulle bli mycket att göra på jobbet.

Och det tyckte jag faktiskt att blev många biogäster som skulle äta hos oss först innan dom skulle se på fifty shades of grey eller någon annan film.​

När jag kom hem efter jobbet så blev det tv-tittande på stalkers som går på tv3 på tisdagar klockan 22.00.

Jag följde förra säsongen av programmet och jag tycker att det är mycket bra som. Tyvärr råkar jag somna till så jag missade sista minuterna av programmet så jag kommer att ser det på tv3play imorgon kväll efter jag har slutat jobbet. Nu har jag bara lyssnat på musik och snart är det sängsdags för min del ska upp klockan 11 har lite saker att göra som innan jag ska sticka till jobbet.

Men ni får sova gott allihopa och drömsött.

Ciao.

Likes

Comments

Heeeeej alla läsare!

Nu sitter jag på bussen på väg till jobbet. Jag är lite hoppningsful att det kommer mycket folk på jobbet idag. För det är många som går och ser på fifty shades of grey just nu på bio och självklart andra filmer också,men jag tror ändå många på fifty shades of grey. Men vad vet jag som jag kan ju ha också fel.

Iallfall snart är jag på jobbet.

Men nu ska jag byta om för jobb.
Hörs senare.
Hadeee.

Likes

Comments

Gottnatt alla läsare!

Ligger i min säng och har lite svårt att sova men jag hoppas att jag kan snart somna som😊.
Har ni någon haft det svårt att sova eller är det lätt för er att sova?

Kan inte förstå att det kan vara så svårt att sova som vad är det för fel som varför sover jag inte.
Men jag somna nog snart.
😔

Ni får sova gott så hörs vi imon igen.
Natti natti dröm sött.


Likes

Comments

Hej Alla läsare!

Och välkomna till min nya blogg. Här kommer jag skriva lite vad jag gör på dagarna sen vilka filmer jag sett på bio och ger dom betyg ,nya klädesplagg som jag har köpt och mycket annat.

Hadeee.


Följ gärna mej på Instagram:@japaan4anime

Likes

Comments