Tror du på att jorden är rund ? Att jag mår bättre om jag är sund ? Tror du på allt som skrivs är sant ? Nä , i krig gör människan allt för att vinna som sagt . Jag tror på känslor, givmildhet eller hat . 
Jag tror på den som inget vet och den som är ful och lat . Jag tror på tjocka människor , avundsjuka och fult spel . I vår värld Gör man allt till din egen fördel. Vet du att du klagar på precis allt jag gör , eller att jag ibland inte vet vem jag är eller vad jag gör ? Men den enda du någonsin älskat är den bortskämda du !! Jag tror att allting kräver lite kraft och mod , inte längta till semestern tre veckor kort ! Nä de har inte gått nåt steg på månens mark , kämpat för att stå stå stark . Den personen är korkad som sa att kärleken är fin !!! Den må va fin när båda står på samma plats i livet eller man hjälper varandra rätt , tar hand om det man har . För Man vet inte vad man har förrän man har förlorat de . Då kan de tyvärr vara försent ... Får man bara en chans här i livet då vore de lite dumt att slarva bort den eller ? Livet är orättvist ... DEAL WITH IT !!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Livet skulle varit som en gammal Volvo 740, det finns delar ifall något skulle gå fel eller om rosten tagit över om åren satt sina spår , det är bara till att laga ,att byta ut .
Har krockkuddar som tar emot en ifall det smäller och instruktionsbok som leder en rätt innan eller efter problemet blivit ett problem . Det är just det ! Ja , jag har gjort många misstag , gått många felsteg här i livet . Stannat upp men sedan gått vidare igen för varför stå stilla när livet går vidare ? 
Men vad är egentligen rätt och vem har bestämt vad som är rätt och fel , fattas inte även deras instruktionsbok ? Alla gör fel , inget är perfekt ! Tänk vad tråkigt det hade varit helt ärligt , inte kunna göra fel för man är ju helt perfekt ? Nä tack !! Livet är en utmaning och det är okej att göra fel , hur ska man annars lära sig ? Det är inte så att en varnings lampa lyser på instumentbrädan om bränslet är slut eller ? Livet är en Bergodalbana och har man en gång satt sig i karusellen så kan man inte fega ur !! skulle den en gång stanna så är det bara till och börja om ta satts igen , ro den i land typ. Det går upp och ner tills målet är nåt , man måste kämpa man får inte allt serverat på silverfat även fast de skulle varit skönt i många lägen ! Nä livet skulle varit som en gammal rostig 740 man får iallafall en instruktionsbok , varningslampor och krockkuddar och delar på skroten !! 

Likes

Comments

Det kanske just det som är problemet , att allt gick så fort att tiden bara passera och blev till minen ? Att stegen vi tog , tog vi för tidigt !! Att vi inte stanna upp någon gång , varför gjorde vi inte det ? Då hade allt kanske varit bra , eller om jag inte fastnat för dig eller om jag bara sett dig som en vän . Det är de som är problemet ! Du betydde alldeles för mycket för det , för att släppa dig och låta dig gå . Jag vill ju gå med dig . Men när allt är okej har jag lovat både dig och mig själv att jag ska släppa det , jag lovar !! Men låt oss bara få fixa detta , låt oss bara få svara på frågorna sen kan du gå jag kommer inte hålla dig kvar , lovar !! Fast du är så jävla fucking underbar , hela du !! Du var som ett nationelltprov med alla rätt , exakt alla rätt !! Shit du kommer nog aldrig förstå , hur du fick mig att må !! De var som en saga och jag hade önskat ett bättre slut . Men vill ändå tacka dig för det vi hade , jag älskar dig !! Och förlåt för allt , jag ska fixa de jag lovar dig !! För att jag fortfarande väntar på det jävla smset där det står hur ledsen du är att det blev som det blev . Där det står hur mycket du saknar mig och tiden vi fick , att du skulle göra allt för att få det tillbaka , att du skulle vilja pröva igen ge det en chans till . Men det är inte värt att vänta för att jag har väntat för länge och jag börjar inse att det smset aldrig kommer att komma . Men jag ska släppa dig , jag ska låta dig gå men vi måste först fixa detta , under den tiden vill jag du stannar !!!! 


Likes

Comments

Du tror du känner mig !! Men du har aldrig gjort och kommer aldrig att göra !! Du var aldrig intresserad utav de , aldrig och de har gått 15 år nu !! Ändå kan du stå och tro du gjort ett bra jobb , men du är för egoistisk för att fatta !! Fatta att du aldrig gjorde ett skit !! Aldrig fick du mig känna mig som en del av dig !! Aldrig sa du du älskade mig .Du klaga alltid på mina fel , felen som bara du såg ! Som bara du klaga över !! Ingen är perfekt inte ens du !! Du lever i en dröm värld där du står i centrum . En dag vaknar kanske du också och då inser varför jag alltid tagit avstånd från dig och varför jag aldrig tackat dig . Jag har inget att tacka dig för , vägen i livet är lång utan dig lär den bli längre men jag är redo för utmaningarna !! Vill kunna ha dig vid min sida vill ha dig här !! Vill ha ditt stöd , din vägledning här i livet !! Men när du inte leder mig rätt när du inte ser mig på de sättet jag skulle vilja att du skulle se mig då ger jag upp hoppet , hoppet om att vi en dag ska "lära känna varandra " !! De kanske en dag händer men de lär nog ta ett tag !! Du måste ju först vakna från din fantasi värld !! Men jag älskar dig , och de kommer jag göra till mitt hjärta slutar stå !! De är självklart , men de orden skulle jag vilja höra från dig med !!!! Du känner inte mig och lär nog aldrig riktigt göra det tyvärr , hur mycket jag än hoppas , vill , längtar så tror jag inte på de !! Drömmar kan bli Sanna men tror inte på de längre !! De har gått för lång tid !! Tiden är förbi och du med !! 


Likes

Comments

Du gillar henne, men du är inte riktigt säker på om du vill vara med henne . Men du gillar henne tillräckligt mycket för att ha sex med henne . Men du är inte säker på om du vill vara mer än vänner , men du vill ändå att hon ska tänka på dig som du var hennes pojkvän. Men du gillar att vara singel samtidigt som du inte vill att någon annan ska ta henne, mesans du kan flörta med andra tjejer och bli svartsjuk när andra killar pratar med henne , men de vill du inte erkänna ! Även om du inte alltid vill prata med henne så vill du hon endast ge sin uppmärksamhet till dig , även fast du tycker det är jobbigt när hon spammar din mobil , men du gillar inte att hon snackar med andra killar. Du vill inte binda dig än men du vill hon ska bete sig som om hon vore din flickvän , men du vill inte vara i ett förhållande . Men ändå vill du hon ska vara lojal mot dig ,men just nu vill du bara ha kul och ändå vara älskad utav henne . Men du är inte redo att hålla dig endast åt henne ?


Likes

Comments