Tvätt, sova, tvätt

Idag har jag försökt skriva säkert 5 inlägg.. men blir fan aldrig nöjd. Så nu får detta bli som det blir och jag publicerar det. För det är ju inte meningen att det skall vara perfekt utan det skall vara som jag känner det.
Idag har jag inte fått något gjort eller jo jag ha tvätta 2 maskiner som faktiskt är ganska mycket, och eftersom jag missade min torktumlar tid s får jag hänga upp byket istället. Jag skall inatt sova här hemma om allting går bra. För någon annan lösning finns det som sagt inte om inte avdelningen, men dit skulle jag inte heller vilja fara. Kom just därifrån liksom. Jag vet inte men allting blev sååå tungt nu plötsligt.. Måste prata med A-S imorgon.. Vad hon tycker och tänker.
Jag visste inte att det skulle vara så här tungt, jag borde bara ha skitit i att skriva brevet..
Nåja imorgon är det söndag och sen är det måndag så då borde jag få nån att prata med, hoppas jag.
Jag har ingen som helst lust till något vill bara sova bort allting. Tänk vad skönt att bara sova igenom allt skit. Det måste jag säga att här som det inte är 24/7 personal så har de jäkligt dåligt med tid att prata, inte för att jag vet vad jag skulle säga men nog kommer de ju sen när man börjar prata.
Jag kommer må såå mycket bättre när jag får flytta tror jag, då kommer jag ha möjlighet till stöd 24/7.
Jag har alltid tänkt att pratar man int om saker så försvinner dom, men nej dom gör ju inte det...
Nu är all tvätt klar och jag kan börja chilla och lugna ner mig inför kvällen. Hugo får springa lös nu en stund och sen skall han äta kvällsmål så då hamnar ha in i buren. Han glömmer bort att äta och dricka då han är lös. Sen när man sätter in han i buren dricker han så tusan och äter också. Ikväll fick han de vanliga sallad, persilja och sedan som extra gurka och morot.
Han va så duktig som va ensam inatt så någo extra måste han ju få.
Idag har jag varit lat eller rättare sagt mått piss så jag ha inte kunnat göra annat än sova. Borde ha varit på 2 promenader men ha inte orkat.. Men jag skall försöka gå på åtminstone en imorgon.
Just nu sitter jag i dagsalen och ser på nyheter eller rättare sagt hör på nyheter. De är finska nyheter så fattar typ 0 när de pratar om allvarligare saker.
Nu skall jag prata och umgås lite här, höres.

Gillar

Kommentarer