Tung dag men ändå så jävla bra

Idag började dagen redan 7:30. Jag fixade mig, åt frukost, tog mediciner och packade det sista. Klockan 9 startade taxin från avdelningen till mitt hem. Det tog ungefär 1,5 timme innan vi var framme. DÅ vi kom fram så de på min lägenhet och sa att den var super mysig och kiva. Och så kom vi överens om vissa saker vi ska göra när jag kommer till avdelningen nästa vecka som vi kan göra t.ex laga ett veckoschema och hur mitt dagsschema skall se ut och vad jag skall göra om dagarna osv.

Mötet gick bra trots att jag var sjukt nervös. Vi pratade om olika saker vi ska göra för att få mig att må bättre, vad vi ska gra på avdelningen och även vad öppenvården och mitt hem skall göra då jag kommer hem. Jag kommer troligen vara på avdelningen ganska många veckor ännu eftersom de vill att jag skall ha haft ordentligt med permisoner och att jag faktikst mår bra.

När mötet var slut tog jag sakerna jag behövde från mitt hem och sedan for jag o pappa på kaffe (mamma for på jobb). Efter det for vi på loppis, jag hittade 2 ljushållare och en skjorta. Sedan for vi till butiken och sedan hem till alla djur.

Hundarna var helt tokiga av att se mig, vilket var kul. Hugo var arg på mig han bara morra. Men jag förstår honom jag har inte varit hemma på 4 veckor så...

Idag skall jag ännu äta, ta det lugnt och städa hugos bur.

Gillar

Kommentarer