Systra mi

Vet inte hur jag skall börja detta inlägg men det är väl bara att börja. Jag har en syster som bor i Sverige nu mera, som ni säkert vet. Jag har stundvis väldigt svårt att erkänna att hon faktiskt bor så långt bort från mig. Det är inte som förr att man kunde hälsa på henne med 15 min bilresa.
Vad innebär det då att ha en syster som bor så långt bort? Jo en extrem saknad och känslan av ensamhet.
Jag och Emppi som hon kallas har inte alltid haft en bra relation.. När jag var liten och teini var jag ingen vidare syster. Men när jag växte upp och blev “vuxen” så växte även vårt band. Förutom att jag var elak i munnen var jag också elak med andra saker som exempel kommer jag ihåg att vi skulle bära en bänk och jag släppte den så hon fick den rakt på tårna.. Jag kunde gör massor av hemska saker mot henne.. Jag fattar inte hur hon inte kunde hata mig mera..

Idag älskar jag min syster mer än något annat. Henne kan man alltid prata med och fråga om det är något man undrar..

HAHA jag kommer också ihåg att när hon hade vänner över när vi var små så tvingade mamma henne att de skulle ta med mig, stakarna..

Det mest galna jag och syrran gjort måste vara då vi tog Skrållan utan lov, uppfödaren frågade om jag ville ha en till hund (eller hur det nu var) och självklart svarade jag ja utan att fråga föräldrarna. Så jag och syrran tog skrållan och sedan när mamma o pappa kom hem var de inte glada men där är skrållan ännu.

Emppi är den av oss två som tar kläder av den andra (jaa förståss för jag får inte på hennes kläder) Men det måste ju betyda att jag är den med bättre klädsmak ;)

Hon sjunger vackert och det är min favorit röst, men när hon är hemma och sjunger 24/7 så går mina nerver lite väl ofta. Men Emppi du kommer gå långt.


Men tibax till det att ha en syskon i ett annat land, det är tungt.. Har bara lust att säga åt henne att sluta skolan och komma tibax. Men det är hennes dröm.. Så då skall hon få uppfylla den. Varje gång att säga Hejdå och inte veta när man träffas nästa gång är fruktansvärt.. Emppi jag saknar din kram.


Emppi du är min förebild, du är alltid så modig. Du var med i TVOF och de fråga hur nervös du var och du svara från 1-10 en 4 om jag minns rätt. Du är modig på så många plan. När jag mår dåligt är du en stor tröst. DU är den som finns där. Vad än dumt jag har gjort så har du funnits där. Jag vet att livet är svårt ibland men du kämpar vidare.

Jag skulle kunna skriva en roman. Men jag vill bara säga att du är fantastisk och helt super duper bäst. En bättre syster kan man inte ha.

Du får mig att le när jag vill gråta. När jag gråter håller du om mig. När vi är glada skrattar vi tillsammans. JAG ÄLSKAR DIG

Gillar

Kommentarer