Snart

Alltså hatar när man skriver ett inlägg o sen svarar man på ett meddelande så att man måste trycka bort appen lite o sen försvinner allt...
Nåjo till saken, imorgon blir jag utskriven, jeee!! Kommer bli utskriven 2 tiden men pappa söker mig först 7/8 tiden den kanske hinner gå mot 9 också han visste inte.
Så imorgon kommer det bli en lång dag av väntan... men idag har tiden också gått så jävla långsamt, säkert då jag inte har lika mycket att göra här som hemma. Har ju varit igång hemma från morgon till kväll/natt.
Nåja men jag har iallafall varit i duschen och gjort alla kvällsrutiner.

Många tror att när man blir utskriven att då är man frisk, men nej det är då allting börjar. Det är då ditt eget jobb kommer in, du måste kämpa ännu mera. Då finns det inte någon som håller din hand 24/7.
Några av mina hjälpmedel när jag får åka hem är:
1. Familjen
2. Skötarna på boendet
3. Vänner
4. Öppenvården
5. Djuren

Jag måste även ha ordentligt schema där det står klart och tydligt hur var och när jag ska vara någonstans eller ska göra något.
T.ex måndagar klockan 18 veckomöte, onsdag klockan 15 simhall osv .
Har som ett skolschema hemma som jag ska följa.

Det är även viktigt att ha rutiner t.ex stiga upp ungefär samma tid, ha nån fysiks aktivitet varje dag.
Mina fysiska aktiviteter är något så lätt som att gå en promenad, simma eller gym.

För mig är det viktigt att ha klart och tydligt. Annars gör jag det inte. Städa är en sak jag gör nästan varje dag så de behöver jag inte ha på lista (men ändå har jag det där bara för att påminna).

Samma ska så att ha Hugo, veta att någon behöver en. Att man måste ge mat och städa och vatten och sallad samt lite godis ibland.

Nu har det gått nästan 20 minuter sen jag började skriva så snart är det kvällsmål.

Ha det så bra, skrivs snart ⭐️

Gillar

Kommentarer