Manisk eller bara en jävligt bra period?

Idag känns allting bra, igår kändes allting bra och troligen imorgon kommer allting kännas bra. Jag har ingen som helst känsla av illabefinnande. Allting känns så bra just nu och jag har ingen som helst deppighet (nästan) just nu.
Känslorna jag handskas med just nu är glädje, överförväntande och även väldigt lätt ilska och irritation.
Jag kan känna flera känslor på samma gång men trots det mår jag fan bra.
Jag har fått höra ett flertal gånger att "Sofie är du manisk"? Men nej ärligt jag tror inte det. Jag har jaa mycket känslor och spring i benen. Jag har även mycket att göra hela tiden.
Men samtidigt mår jag jävligt bra. Det är inte överdrivet och jag sover normalt. Jag är på något sätt mycket bättre och det är en såå skön känsla efter allt skit. Efter regn kommer solsken

Jag har väldigt mycket tankar i huvudet och allt rullar på där inne. Så är ärligt lite svårt att skriva just nu. Men det som hjälper massor när det börjar rulla är musik och andningsövningar.

Men joo det här är säkert första gången jag skriver och allting är bra! Allt är såå bra...
Corona är sen ett annat helvete men det får man bara lära sig att acceptera på något sätt.. Tyvärr.. Jag har äntligen fått igenom att jag får träffa de närmaste bara jag håller ett ok avstånd.
Men jag får inte sova över eller något sånt. Men jag har ju Hugo här så det är helt okej. Men nog saknar jag att sova hos familjen.
Men yes så ser det typ ut just nu, ta hand om er! <3Gillar

Kommentarer