Jos oot mukana taputa tähän rytmiin

Idag var det tandläkaren som gällde... musik i öronen och ignorera om världen fungerade, somnade till några gånger...
Tandläkaren var mycket otrevlig och ful i munnen.. men så är det väll på kommunala tandvården verkar det som.. men i Helsingfors var de hur trevliga som helst, konstigt..
Det kom in en gammal gubbe då jag skulle fara han var typ 70-80 och när han gick till luckan och skulle anmäla sig så suckade sköterskan och sa hans namn och att ”du vet, det här är 100 gången du frågar..” alltså usch vilken attityd mot en gammal och verkade vara lite råddig gubbe. Va fan du gör inte så mycket annat än svarar i telefonen och va du nu gör när du sitter där. Var vänlig och hjälp gubben! Om han sen frågat en miljon gånger så låt han göra det..
Alltså jag fick så dåligt intryck av denna allmänna tandläkaren... usch
Sen att tandläkaren anklagar min vikt för att jag har dåliga tänder?! Ingen i vår släkt har bra tänder och jag kommer säker ha löständer när jag är 50.
Dom gjorde e grundlig granskning i h:fors.. men förstås duger inte det till denna lilla håla. Så nu måste jag IGEN på granskning

Okej nu nog med tandläkaren.. Jag borde seriöst idag städa men jag är så satans lat ... jag har hela golvet fullt av grejer och jaaa det är kaos.
Mamma kommer idag då måste jag ha det att se lite bättre ut..bara bedövningen släpper så skall jag städa och plock upp.

Jag har idag också en må bra grupp som jag skall delta i. Vilket skall bli helt kul, har inte hört något från Jonathan.

Tror jag ska ta upp arslet och gå o städa

Gillar

Kommentarer