Hundar o kanin

Där är alla mina djur. Om vi börjar med hundarna.

Elvis är 8 år kastrerad och är den ljusare och större hunden. Han var mörk då han föddes men har blivit ljusare med årens gång. Han är en väldigt speciell hund. Rädd för det mesta och försiktig. Men om han slipper och rymma är han hur modig som helst och springer till andra sidan kvarteret till sin mamma o syster.
Men han älskar sin familj alltså oss mer än något annat. Han ska pussas och bli klappad hela tiden.
Han älskar att spela fotis med ikea bollar.
Han hatar vatten och att åka bil. Han går inte ut om det regnar. Nya människor tycker han inte heller om i början. Men man kan inte annat än älska lilla Elvis <3

Skrållan är en liten dam med mycket temperament. Hon bestämmer ingen annan ska ens våga försöka. Hon är 5 år och är en liten svart köttbulle. Hon ÄLSKAR mat och att bestämma över Elvis.
Men jag tror att ingen annan hund blir så glad som skrållan när man kommer hem! Hon ylar och gnäller. Hon ska ha all uppmärksamhet.
Skrållan tycker nog om de mesta förutom att bli trimmad (det hatar Elvis också).
Skrållan hatar nya människor, men det går oftast ganska snabbt över.
Min lilla guldklimp.

De är båda kinesisk naken powder puff, alltså naken hund med hår.
Jag trimmar dem 2-3 gånger om året + vid behov.

Hugo är en dvärgvädurs kanin på 7 månader. Han är en liten buse som älskar att upptäcka nya saker och att vara löst.
Han blev kastrerad för ungefär 5 veckor sedan, pga aggressivt beteende. Men tror han saknar kompis så det blir aktuellt bara jag mår bättre.
Han kan ännu vara aggressiv när man tar bort hans skålar, alltså han vaktar så grymt mycket. Men det har nog blivit bättre !
Han älskar allt som har med mat att göra och att hoppa o skutta som vilken kanin som helst. Men han är inte den som tycker om att gosa.. men det kanske kommer :)

  • Djuren

Gillar

Kommentarer