fuck my life

Alltså jag kanske är lite överdrivet arg men att vara inne på avdelning betyder ju att man skall få hjälp.. Har nu suttit 2 TIMMAR och väntat på att nån skall komma till mig.. Då är inte allt som det skall vara, då kan jag lika bra fa hem och sitta och vänta på vårdarna där... SUCK

BLIR SÅ JÄVLA IRRITERAD.. Denna avdelning har alldeles för lite personal eller rättare sagt personal som vågar ta tag i saker, det måste inte vara min ansvarsvårdare som ger åt mig lugnande när det står på min lista att jag får ta dem vb.
Men nej här ska man vänta på den där ena personen som har 10 möten, 11 diskussioner och 8 matpauser..
Jag blir så jävla trött och irriterad på detta skit, jag måste ju för fan få hjälp, därför är jag här..
Nåja nu skall jag sluta gnälla... Blir bara så jävla irriterad på detta system som inte funkar, i Helsingfors fungerar allt 100 gånger bättre.. Samma sa läkarn att så snabbt jag känner av något skall jag gå och berätta, men vårdarna här typ suckar om man berättar något åt dem.. FUCK THIS SHIT

Okej nu är det en stund senare och jag har fått medicin och lugnat ner mig lite. Men jaa jag hade rätt om jag begär medicin så skall jag få det direkt och inte behöva vänta på min egenvårdare/ansvarsvårdare.
Är lite jävla irriterad ännu på såna som tror dom vet allt men ändå inte har koll på något. Jag har såpass paha symptom att jag skall få "vård" direkt. Jag har röster, pratar med min röster och ser saker samt depression symptom.
Idag får jag troligen inte träffa läkaren han har så fullt upp.. Men kanske imorgon eller sen nästa vecka.

Vad hjälper mig förutom medicin då? Joo att lyssna på musik, skriva/prata, bryta mönstret alltså typ gå i en iskall dusch, eller sen tvätta bara ansiktet eller dricka iskallt vatten..
Jag är min egen värsta fiende. Men som tur så har jag underbara människor runt mig.

Gillar

Kommentarer