Framme i huvudstaden

Nåja nu var jag tibax på avdelningen. VI var här för kanske en timme sen och nu är jag under tyngdtäcke. Då jag kom så gick de igenom väskorna och tittade vad jag hade i dem, de tog bort en parfym och några sladdar, men annars var allt ok.

Nu skall jag vila lite under tyngdtäcke och sedan är det samtal med vårdare angående helgen, sådär ungefär om 15 min.

Det var jobbigt att lämna djuren och mamma o pappa hemma men jag ser dem troligen nästa helg igen så de är ju bara några dagar tills det, och vi talar på facetime varje kväll så på något sätt känns det som om man är där.

Jag vet inte vad jag skall göra idag med troligen mest vila och kanske skriva här lite.

Idag mår jag inge vidare, inte just nu iallafall.. Men klockan är ju bara halv 11 så det hinner ändra mycket ännu.. Men jag känner mig svag och som om mina ben inte bär mig om jag stiger upp sedan känner jag mig åksjuk trots att jag inte ens åker bil/båt/flyg jaa vad som helst så får jag än känsla av åksjuka. Men det kan vara en biverkning av min nya medicin tror jag eftersom det börjat nu och medicinen påbörjades också nyss.

Jag hatar alla biverkningar av alla jävla mediciner, jag läser ALDRIG igenom bivärkningarna som man kan få av läkemedlet. För då skulle jag börja inbilla mig olika saker. Men just nu har jag då det där att jag känner mig åksjuk, gas i magen (MASSOR), överflödigt med saliv i munnen, lågt blodtryck osv.

Men min hy har också börjat reagera och jag har fått torr hy och mycket acne. Därför är jag så noga nu med att putsa och smörja.

Nu skall jag faktiskt vila en stund men jag skriver senare. HA det bra!

Gillar

Kommentarer