Ett helt vanligt inlägg med bilder, inget mer märkvärdigt

Hej idag är det söndag trots att jag igen är helt borta och tror att det är Lördag.
Mamma och pappa kommer om några timmar på kaffe, typ vid 15 tiden. Jag skall städa upp lite från golvet innan dom kommer. Försökte även ta lite bilder från rummet, men de blir så fula att jag måste försöka nån annan dag igen då jag känner för att fota, för helt klart blir det inte bra om man tvingar sig till det.
Idag har jag inte gjort så mycket mer än att slappa och så fixa Jenna mitt hår. Blev riktigt nice. Har det flätat på ena sidan som jag brukar ha det.
Fundera på om jag skulle städa här inne idag igen men då får det gå till kvällen igen, för vill inte vara genom svettig då föräldrarna kommer. AJO jag måste gömma mammas födis pressent att hon inte ser den.
Imorgon skall jag till motionsrådgivningen igen, jag har inte hunnit göra övningarna men jag har ju antingen varit ut eller så har jag städat här så kanske de räcker, måste sätta in det i kalendern/dags schema att jag ska göra övningar då och då. Men jag tror hon förstår för jag har ändå varit mer aktiv än jag varit på månader. Imorgon har jag också dosettdelning och veckomöte.

Ajo här en dag lagade vi av isbitar en "lykta" eller vad man nu sen skall kalla de, jag såg bara på men ändå var ju med på ett litet hörn, den blev riktigt fin. (Tack Jenna för bilderna)

Hugo mår bra och skall snart slippa ut och springa lite. Han har börjat äta mycket bättre och dricker massor mer än tidigare. Han var ganska dålig en tid på att äta och dricka. Men nu tycker jag han hela tiden har slut på vatten och mat. Vilket jag tycker är väldigt positivt. Men han är väldigt osocial oftast. Men kanske det kommer mer o mer när vi varje dag tränar. Kan ju vara att han bara är sån också, för han har aldrig varit den som tycker om att vara i famnen eller att bli "klappad".. Min lilla bebis

Nästa vecka ser ut på följande sätt:
Måndag: Dosettdelning, motionsrådgivningen, städa,veckomöte
Tisdag: ?
Onsdag:
Får bilen
Torsdag: Tandläkare
Fredag: Städa
Lördag:?
Söndag:
Mammas födis (hem till föräldrarna)

Jaa typ så, många frågetecken. Men nån dag skall jag till MOPO också,hoppas på Torsdag eller Onsdag.
Jag vill såå mycket att simhallen skall öppna igen så att man skulle kunna åka och simma igen, men det blir väl tidigast på hösten.. FUCK YOU CORONA...
Jag måste börja hitta glädjen i att gå på promenader igen, jag älskade som "yngre" att vara ute i det fria.. Men nu lockar sängen och serier mer.
Sen hoppas jag också på att jag skulle få hjälp/stöd nånstans ifrån att sluta röka igen.. HOPPAS HOPPAS HOPPAS. Jag skall lyckas sluta igen. Det kan inte vara så svårt. Varför faller jag då alltid tibax i det?

Gillar

Kommentarer