.

NU var de midsommar firande över för min del, eller jo ska ännu njuta några dagar före verkligheten kommer emot. Men blev inget desstu mer midsommar firande än att vi åt god mat, umgicks och hade en trevlig dag.
Nu är klockan 01:17 och jag borde helt klart sova men jag är inte det minsta trött. Här är varmt så sover med fönstret öppet, vilket är helt skönt. Man hör nästan fåglarna sjunga ännu ute.
Jag är så jävla tacksam för alla fina vänner jag har, min familj, djuren och allmänt människorna runt mig. Det är underbart att ha en så stor skara med människor runt sig.
Efter ett sånt här "annorlunda" veckoslut eller helg kanske det mera är så är det jävligt nice att komma tibax till vardagen. Jag tycker inte egentligen om annorlunda helger och sånt utan tycker om när det är vardag och man kan planera dagarna För t.ex nu så är det så där att jaa nångång under dagen äter vi osv. Men jag vill ha klockslag. Hatar att vänta.
Eller kanske inte att vänta men att vara omedveten om när saker skall hända. Jag skall alltid ha full kontroll.
Jag borde seriöst sova men nej alltså det går inte.. Jag skulle kunna vara vaken hela natten känns det som, hatar såna här kvällar/nätter då man bara inte får tag i sömnen, utan man ligger och rullar..
Väntar så jävla mycket på min kalender och dagbok men det har nu gått en vecka och det kunde ta upp till 2 veckor innan den kommer. Så får bara vänta och nu när de varit midsommar så kan det ju ta extra länge.
Men nu måste jag försöka sova, gonatt

Gillar

Kommentarer