.

Idag har vi varit till torget och så har vi varit till butiken. Så mycket mer har vi inte hunnit med ännu. Det är varmt och skönt. Finns fan inget bättre än att vara ute o blogga och se över vattnet. Skall försöka ta någon bilder idag bara jag orkar. Jag har idag absolut ingenting egentligen på schemat. Jag skall bara njuta av detta ljuvliga stugliv.
Det kommer vara så ljuvligt att fira midsommar med familjen iår, om man gemför med förra året då jag var på avdelnignen. Ikväll blir det varm smörgåsar, sååå gott.
Hugo är också på landet med mig, han skall ikväll få komma ut och springa lite (självklart i koppel).
Jag har ingen koll på vad det ens är för dag, men är så jävla skönt att bara kunna vara och inte fundera på allt annat.
AJOO min kalender och dagbok är påväg, iiik väntar såå(!!!).
Jag kommer inte troligen sova en enda natt till hemma hos mig.. Utan kommer bo med föräldrarna enda tills flytten..
För jag klarar mig ärligt inte just nu ensam... Jag är allt för ostabil eller hur man nu ska säga. Alltså dagarna går bra men kvällarna är ett helvete. Jag får panik och jag får obehag och jag blir en helt annan människa. Men så länge jag inte är ensam går allting bra.

Jag måste börja packa snart för hoppeligen får jag flytta i juli/augusti. Men det får vi se när det exakt blir för ingen vet ju någonting. De håller ju ännu iof att bygga huset. Så hoppeligen får Daniela snart nycklarna. Så man får fara och se så att man kunde planera vad allt man ska ha med. Jag hoppas jag får ta med mamma/pappa så dom kanske har bättre ögonmått än vad jag har. För jag vet ju inte ens om jag får med alla möbler och saker ännu..
Hugos bur måste jag också få någonstans,
Men jag tror nog att tillslut blir det bra, känns kanske lite små jobbigt just nu men i slutet borde allt bli bra.

Nu skall jag vila lite så att jag orkar ikväll

Gillar

Kommentarer