Baby i don’t feel so good

Jaa var skall jag börja. Var nervös men ändå lite smått taggad på denna dag. Nu önskar jag bara att den aldrig hade varit. Usch fy..

Gick på mitt möte jag skulle ha idag, där satt jag i gången och väntade på att snart ropar de upp mig. De var en dam som ropade upp mig med en bestämd och man hörde att detta blir inte bra..

Jag gick in satt mig på stolen hon bad mig om.. hon frågade inget utan började bara konstatera att jaaa du är nog allt för överviktig och du är nog inte riktigt där för en operation.. utan nej hon läste allt från datorn och frågade inget av mig... men jag förstår inte hur hon kunde missa att det stog att jag skulle få en tid till fetma poli.. nej det skulle vi inte prata om.. vi pratade bara om hur fet jag är och måste gå till näringsteraput, som jag gått hos större del av mitt liv... Grejen med detta möte var ju det att jag inte mera får hjälp av näringsteraput, utan jag behöver något annat...

Hon fick mig att gråta, vilket jag sällan gör hos läkaren.. hon fick mig att känna mig som världens mest oönskade människa. Hon fick mig att känna mig fetare än någonsin..
Hennes attityd var så fel och jag vill ALDRIG mera se den där människan.

Jag har inte på länge mått så här piss och jag har inte på länge känt mig så värdelös.
Hade förväntat mig att jag äntligen skulle få göra operationen och få bli fri från detta...
Men nej nu är vi på ruta 1 igen..
Det hjälper inte med att gå till en näringsteraputen 1 gång i månaden.. det är helt onödigt..
SEN började hon också blanda sig i mina psykiska problem som att jag måste till mopo oftare/läkare.
En STOR del av varför jag mår dåligt är för att jag är så satans fet..
SNÄLLA VARFÖR SKALL ALLT VARA SÅ SVÅRT...

Nå nog löser sig väll detta någon vacker dag också. Nå nu är det bara att kämpa

Gillar

Kommentarer