Ambulans->Sjukhus-> Avdelningen

Jaa vad skall jag säga, ja ni förstod rätt jag är på avdelningen igen.. Ligger just nu i sängen och borde sova men det är lättare sagt än gjort.. jag känner ett enormt har mot mig själv och rösterna är starka o jag känner en rädsla mot mig själv..
Jag klarade mig bra hemma på dagarna.. men har som sagt i genomsnitt sovit 4/5 timmar per natt.. vilket jag visste att skulle synas nån gång. Och nu gjorde de med extrem ångest, röster, hat och självdestruktiva tankar..
Jag kan inte rå för det men jag tror att jag mera kan bo själv 11 timmar om dygnet.. jag behöver någon där 24/7.. Men det är ju ännu ett tag tills det blir aktuellt så vad skall göras under tiden? Joo jag kommer troligen vara på avdelningen så länge.
Jag vet ärligt inte.. jag vet inget just nu..
Ambulansen sa att jag är stark som sökte hjälp och inte gav upp helt. Vilket säkert stämmer.. Hon var mycket trevlig och hon lyssnade på mig..
På sjukhuset satt jag i 4 timmar och den enda som prata med mig var läkaren.. skötarna hade tydligen något annat för sig. Nåja iallafall läkaren var jätte duktig.
Så nu vet alla att jag är på avdelningen igen och är säkert här ett bra tag, eller vem vet kanske jag blir utskriven imoron.

Imorgon skall vi med mamma o söka saker till mig som jag behöver. Och sen får dom ta Hugo... Min lilla Hugo :(<3
Imorgon får jag säkert veta mera om allting. Hoppas jag iallafall. Så vi får se vart vägen tar sin färd.
Jag har tagit två lugnade/ sömnpiller och jag är inte trött men mitt huvud blir helt mos.. man får inte fram det man vill.
Jag skulle säkert somna om jag försökte men samtidigt känns det onödigt... jag kan sova senare.. nej jag ska sluta med det där nu..

Nu skall jag ännu idag skriva lista vad jag behöver hemifrån, hmmm kommer bli svårt.
Hoppas du har en god morgon/dag/kväll

Gillar

Kommentarer