Älska mig mest när jag förtjänar det minst för då behöver jag det mest

Allt jag skulle behöva nu är en rejäl smäll av uppmärksamhet.. Uppmärksamhet på det sättet att någon skulle säga till mig att jag är bra som jag är och en rejäl kram. Mera uppmärksamhet än så behöver jag egentligen inte.
Jag behöver någon som säger att jag är en kämpe.. För fan det är jag!
Någon som aldrig levt med psykiskohälsa kan inte veta hur jävla tungt det är. Det är som att vakna varje morgon och veta att du måste ge allt du har för att överleva dagen.
Jaa det finns mediciner men de tar bara bort toppen på isberget. Det är så mycket mera att kämpa med än det. Det är en indre kamp som bara du kan vinna över. Det är din värsta fiende.

Hur ser min dag ut just nu:
Vaknar på morgonen, tar morgonpiller och sedan en stund senare måste jag ta extra medicin för att ens klara av att börja dagen. Jag fixar mig sedan klar för dagen, som att klä på sig, borsta håret osv, (men idag har jag gått i pyjamas hela dagen..) Sedan är det nästan dags för nästa piller. Efter det är det lunch. Där jag äter lite.. Jag tar underdagen fler och fler tabletter så att jag ska klara dagen. Har som max kanske 10 extra piller om dagen som jag nästan tar alla + min vanliga medicinering. Sedan äter jag lite mellan varven, har tyngdtäcke, röker och är i min egna lilla värld.
SÅ där går ungefär en dag till.. Just nu.... Om jag mår bra ser den helt annorlunda ut.

Jag vet inte om ni fattade något av det där men jag försökte skriva så där ungefär . Mina vardagliga mediciner tar jag klockan 8, 16, 20, 22
Men däremellan blir de en hel del piller..
Jag skulle inte klara av att vara utan extra piller just nu..

Nåja men annars förutom alla piller så lever jag i en helt annan värld. Jag blir inne i min egna bubbla många gånger om dagen. MEN något positivt jag har fått VIAPLAY som jag ska se på nu en stund.
Ha det bäst

Gillar

Kommentarer