allt från hår till känslor

Idag är det fredagen den 14.2 vilket betyder alla hjärtansdag/vändagen. Idag har jag varit till näringsteraputen, haft pianolektion och städat. Har inte städat klart ännu men det ser 100 gånger bättre ut nu än tidigare.
På kvällen åker jag iväg och simmar, och efter det åker jag hem till mamma och pappa. Skall imorgon med pappa till stugan och sedan till Skansi för min del och pappa åker på någon mässa. (frimärkes?)

Jag behöver byxor.. Alltingen går de inte på de som jag har eller så faller de när jag går. Men är typ omöjligt att hitta jeans till mig, kul att vara rund. Alltså jag vet bara från min sida att ja jag är rund tjock fet vad man sen vill kalla det. Men att gå och shoppa är något jag älskar men att vara där är hemskt. Svett, blod och tårar är nästan sant.. Alltingen passar inget eller så är det så varmt att man är så svettig att man inte får upp något eller så finns det inte storlekar. Nåja men iallafall jag tycker om att shoppa så länge jag bara får göra det i min takt, ingen skall vara alltingen för långsam eller för snabb för då far balansen.
Jag kommer imorgon få gå själv vilket kommer bli skönt.
Det var så skönt förr när man rökte och medvetet kunde gå ut på "frisk luft" mellan varven, men som tur om man säger så röker jag inte mera, få gå ut på låtsas tobak.
Fler saker jag behöver imorgon är en badmössa. Och sen ska jag kolla vad de har för rea finns alltid något kiva man kan hitta.

Jag borde ju vara smart att inte sätta på smink för jag vet att jag kommer svettas bort det. Men jag vill ändå för det kan ju vara snyggt de första 15 minuterna. Jaja får ångra mig sen. Samma sak så ska jag sätta på svala kläder, inte liksom värsta tjocka tröjan. Sen skall jag ta en flaska vatten med så att jag inte är törstig efter första stegen i butiken. Jag är den som blir törstig bara jag ser köpcentret, kan gå 2-3 flaskor hur lätt som helst.

Jaa nu skall jag sluta babla om de där. AJO en sak till skall kolla om dom har något bra silvershampoo.
Jag är ju ljushårig just nu igen . Det är typ blond/orange/grå. Nåja ljusare är det iallafall. SKA självklart färga det igen men måste låta det vila lite så de inte sliter allt bort på en gång. Har ingen bra bild på hur det ser ut just nu men ska nog fixa ihop något. Okej klippte ihop en bild nu snabbt så det får duga för nu iallafall.

HAha ojnej mitt hår ser helt förstört ut... Men nej det är inte så är förstört det blev nog bara så på denna bild.. Jag har inte gjort så mycket mer än masker.
Men joo ganska stor skillnad är det ju. Det var nästan svart innan och nu är det så här. Måste fota nån selfie nån dag där man ser bättre. Jag har bara tyckt jag är så ful igen så har knappt tagit selfie, joo på snap har jag men det är en annan sak.
Jag har länge varit så missnöjd med mitt utseende, men inte så mycket med ansiktet men jag har börjat hata det också nu på sista tiden... HATAR att vara med på bilder eller videon som någon tar.
Jag har försökt att inte läga fokus på negativa saker men ibland är det svårt men man kan inte ta för mycket skit och jag har rikit tillräkligt med min egen skit. Så andras skit tar jag int emot mera, Man har en gräns med hur mycket man orkar med. Vad jag menar med detta är att jag försöker lösa mitt skit och kan inte därpå ta allt för mycket skit av andra. Jag är faktiskt sjuk, jaa det är jag. Med de sjukdomar jag har orkar man inte allt för mycket utan det finns ett slut. Men självklart får man prata med mig om dittan o dattan men inte skicka sin problem att jag måste lösa det, jag är inte kapabel till de.

Jaa det där kom rakt från hjärtat var inte ens planerat att skriva de där, nåja allt måste ut på ett eller annat sätt.
Här jag bor är det ofta så att folk slänger ut sitt skit, ibörjan tog jag åt mig men nu har jag börjat säga emot.

Tack till dig som orkade läsa enda hit, du är kärlek. TACK att du finns <3

  • Djuren

Gillar

Kommentarer