750 meter

Alltså det är helt otrolig känsla då man slår nya rekord. Idag simmade jag 750 (!!!) meter alltså nästan 1 kilometer. Jag som förut knappt orkade simma 250 meter. Jaa nu är jag slut efter dessa 750 metern men det skulle nog kunna gå längre, men jag ska ta det i lugn takt. Alltså detta trodde jag aldrig att jag skulle säga med jag ÄLSKAR att simma. Det ger ro och du får göra det i din egen takt och du har det bara perfekt där i vattnet.

Jo det är obehagligt att stå naken bland andra människor i ombytes rummet, men jag har slutat bry mig, alla ser vi olika ut och andra har problem med något med sin kropp medans jag har med min. Det jag inte tycker om är när någon blir och stirra på ens kropp, men det händer relativt sällan.

Jag har nu bestämt att jag simmar 2-3 gånger i veckan. Jag skippar kondis just nu, ett det är inte min grej mera och två jag måste bygga upp konditionen. För gör jag något jag inte tycker om så blir jag bara omotiverad och skiter i det eller så gör jag det inte ordentligt.

Sen den sköna känslan man får efter simningen de slår inget. Idag blev jag jävligt trött och hungrig.. Men åt lite nötter så försvann det.


Gillar

Kommentarer