26.8

Idag är det en ny dag igen.. Kommer fan inte ihåg vad det är för dag men någon dag är det ju, jaa kollade upp det är den 26.8 och det är en Onsdag.
Idag har jag slöat massor, inte sovit bara slöat. Jag har även varit till läkaren som faktiskt gick helt okej. Jag har också varit till socialarbetaren som gick helt okej. Vi fyllde i några papper. Sedan var det klart. Hos läkaren pratade vi om måendet vilket är ganska ostabilt just nu... Men jag skulle försöka gå ut och gå minst 1 gång om dagen. Bara ett varv runt huset eller något liknande räcker men bara att jag kommer ut. Läkmedlena blev det någon liten förändring på men inte någon desstu större vad jag kommer ihåg iallafall. Jag har nu fått bort Ketipinor helt från dagliga listan så det är helt bra.
Det var sista gången jag träffade denna läkaren, tyckte inte alls om henne tidigare men nu på sista samtalet var hon bra och lyssnade.

Annars så saknar jag hundarna något fruktansvärt och Hugo gubben får man inte glömma.. Tungt att vara så långt bort från dem... Vill bara ge dem allihop en stor kram och en rejäl puss...

Jag vet inte heller svaret på den så viktiga frågan "hur länge blir du inne" det är för helvete inte ett fängelse där man har en dag från början... Det kommer sen när jag mår bättre..

Jag känner mig lite nere, kanske bäst att skriva lite senare...


Gillar

Kommentarer