Hej smukke mennesker

Min største drøm er nok lidt pinlig at stå frem med syntes jeg. Når folk spørg mig hvad jeg gerne vil være når jeg bliver stor, svare jeg altid at jeg ikke ved det. Men det er ikke sandt, min største drøm er at kunne synge og at kunne leve af det. Jeg har sunget siden jeg var 4 år ca. og musik har altid været en stor del af mig.

Hver gang jeg har været ked af det, eller trist har jeg altid lyttet til musik og sunget til. Jeg har også skrevet mange sange selv men har altid endt med at smide dem ud, da jeg ikke syntes de har været gode nok til at komme ud. Jeg ville ønske jeg var modigere og turde stå frem med det.

Jeg ved at jeg kan synge og jeg ved, at jeg er god til det jeg kan.

Men når man allerede er usikker på sig selv er det svært at stå frem med at synge, da der kan komme så meget hate på en. Jeg syntes at folk er gode til, at grine af en når der er noget man godt vil. Derfor tør jeg ikke stå frem men det gør jeg nu med dette indlæg.


Da jeg gik på Efterskole (som der også kommer et indlæg om) lavede mig og min lærer en sang til en af eleverne. Det er en rimelig plat sang, men jeg syntes i skal tage et lyt for sjov.

https://www.youtube.com/watch?v=uIlsVN_LzE4


Tak fordi i læste med

xx.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Tanker

Hej smukke mennesker


Jeg har lige set en serie som hedder Riverdale på Netflix ,og trust me den er værd at se. Jeg kommer altid til at tænke over en masse ting når jeg ser serier, feks. hvorfor er mit liv ikke så spændende. Hvorfor har jeg ikke en lille vennegruppe hvor alle er bedstevenner, og mødes i en american diner. Alle er bedstevenner for livet og intet kan skille dem fra hindanden jo.

Alt ser bare så meget mere spændende ud i en serie og så tænker jeg ihvertfald over hvor kedeligt, jeg syntes mit liv er. Jeg vil også kunne være den nørdede pige som bliver mega sej, og dater en eller andet futball spiller.

Men det er da klart at vi ser serier!

Vi kommer jo ind i et drømmeland hvor vi ville ønske at vi kunne være som en karakter i en serie, som man har set. Jeg ville klart hellere have mit liv som en serie eller film.

Men hvad føler i omkring det?


Tak fordi i læste med

xx.

Likes

Comments

Følelser

Hej smukke mennesker

I kender nok alle eller de fleste af jer følelsen af at være alene! det gør ondt helt dybt ind i hjertet. Jeg har stadig denne følelse i mig tit, og det skær inde i mig. Det aldrig rart at føle sig alene, også selvom man måske ikke er det. Nogle dage er gode for mig, hvor jeg ikke tænker over det men for at være ærlig? - Jeg føler mig alene hver dag, på et eller andet tidspunkt. Jeg er bange for jeg ikke er god nok til andre mennesker. Jeg er bange for at folk ikke kan lide mig! men det har vel også noget med min fortid at gøre, men det snakker vi om en anden dag.


Nogle gange tror jeg selv på at jeg ikke er god nok.

Det er virkelig hårdt især hvis der er andre der også har det sådan her. Livet burde ikke være sådan der burde være plads til alle, og folk burde være åbne overfor hindanden og lade vær med at kritisere hver lille fejl som et andet menneske laver. vi burde hjælpe hindanden er det ikke derfor vi er samlet omkring hindanden? eller tager jeg fejl?


Jeg håber virkelig at jer derude som måske har det på samme måde ved at i ikke er alene der er en masse andre derude som har det sådan her.


Tak fordi i læste med

xx.

Likes

Comments

blandet

Hej.
Mit navn er Fie Kristine Glimø. Jeg har allerede startet denne blog for noget tid siden, men jeg følte ikke at, det jeg skrev omkring var den person jeg er. Jeg er ikke en person som går op i mode. Jeg går op i at blive et bedre menneske og lære mig selv at kende med tiden. Jeg vil gerne være ærlig overfor mig selv og derfor starter jeg på ny. Jeg vil gerne dele mit liv med jer, og hvad jeg nogle gange går igennem, både godt og ondt.


Jeg håber ikke at nogle bliver stødt omkring de ting jeg skriver.

Håber i vil følge med

xx.Likes

Comments