Hey læsere!

Long time no see... Ja, i know, det er længe siden der er kommet noget op, igen! Men juleferien har været over os, og jeg har NYDT den! Her i starten er det lidt svært at lægge ofte op på min blog, men jeg skal gøre det bedste jeg kan, for at lægge så tit op som muligt!


Dette indlæg skal handle lidt om både min juleaften, OG min nytårsaften, i et indlæg. Jeg havde en dejlig jul, og en dejlig nytårsaften. Juleaften holdte jeg hjemme ved min moster sammen med min bror, mor, far, mormor, morfar, mine to kusiner, mine to grandkusiner, min grandfætter og selvfølgelig min moster. Julemanden kom på besøg, og alt i alt, var det en rigtig skøn juleaften! Je fik nogle skønne gaver, noget dejligt mad, og jeg hyggede med hele min familie!


Min nytårsaften forløb rigtig godt faktisk! Min mormor kom på besøg hjemme hos os, hvor hun var med til at spise, og blev derefter hentet af en taxa før kl. 00:00. Men, jeg fik også besøg af en af mine veninder der hedder Olivia, og vi fyrede en masse fyrværkeri af, og så dronningens nytårstale sammen med min mormor, mor og far. Det var virkelig hyggeligt, og hun tog hjem efter lidt tid, hun skulle også fejre nytår med sin familie. Vi spiste noget lækkert kød med flødekartofler, bønner og perleløg. Til dessert fik vi citron is/sorbet, og så spillede vi min "hjemmelavede" Kahoot quiz. Vi prøvede også en anden en, men den passede ikke helt til os. Så derfor quizzede vi min quiz, og det var virkelig hyggeligt. Jeg vandt den en anden havde lavet, og min far vandt den jeg havde lavet.

Kl. 21:00 kom min veninde Maja, for vi skulle nemlig holde nytår sammen, i lidt tid. Det var rigtig hyggeligt, og vi sad lige og snakkede lidt inde på mit værelse, og SÅ fyrede vi fyrværkeri af. Det var virkelig dejligt at få snakket ud med Maja, for hun går ikke min klasse mere, men hun går i en af mine parallel klasser, så vi har stadig kontakten, og vi snakker stadig sammen.

Men efter vi havde snakket lidt, så gik vi ud og fyrede en masse fyrværkeri af. Det var virkelig sjovt, og Maja prøvede for første gang at fyre nogle lidt "større" ting af. Men bagefter gik vi ind og samlede vores lille poolbord, hvor vi så spillede, spiste noget slik, nogle chips og drak noget sodavand. Det var ihvertfald virkelig hyggeligt! Maja tog hjem omkring 23:30, og det blev 1. Januar 2018! Virkelig fedt, og det var bare min mor, far, hund Nugu og mig der fejrede det kl. 00:00. Min far og jeg fyrede noget krudt af, og det var en FANTASTISK aften!

Jeg ELSKER jule OG nytårsaften! December er en skøn tid, og jeg vil ikke være det foruden.

Tak fordi i læste dette indlæg, det betyder meget for mig! Tak for år 2017, selvom jeg ikke har været på så lang tid, men jeg startede i 2017, og det er virkelig en skøn verden der har åbnet sig for mig!

XOXO Fie! <3

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey læsere!

Okay, jeg prøver så godt jeg kan, altså, at holde bloggen opdateret, men det er lige det der med at finde tid, og inspiration til hvad man skal skrive om, ik*? Jeg er også ret ny i det her, så det er jo klart, at jeg lige skal ind i en god rytme, med hverken for meget eller for lidt. ;)

Nå, men i dag skal jeg lave et TMI Tag. Og der er sikkert nogen der vil tænke: "Er de ikke noget man laver i en Youtubevideo?". Og jo, det er også derfor dette indlæg hedder: "TMI Tag", eller noget?

Men jeg har alle de 50 spørgsmål med, og så svarer jeg ellers bare på dem, som de nu kommer. Jeg har nemlig tænkt, at i alligevel skal lærer mig liiidt bedre at kende, end i gør i forvejen. <3

Så jeg håber i vil følge med i dette indlæg, og så ses vi bare i mit næste, som forhåbentlig kommer snart...;))))

XOXO Fie <3

1: Hvad har du på? - En grå striktrøje fra Only, Sorte højtaljede bukser fra Pieces og sorte Chelsea boots fra H&M
2: Har du nogensinde været forelsket? - Nej, ikke rigtigt.
3: Har du nogensinde haft en frygtelig breakup? - Nej, for jeg har aldrig haft en kæreste
4: Hvor høj er du ? - 1,67 cm.
5: Hvor meget vejer du ? - Pas
6: Eventuelle tatoveringer ? - Nej, jeg er sjovt nok ikke gammel nok
7: Eventuelle piercinger ? - Jeg har huller i ørene, altså et hul i hvert øre
8: OTP ? - Jeg ved ikke hvad OTP betyder
9 : Favorit show? - Jeg har VIRKELIG mange bla. Familien fra Bryggen, Robinson Ekspeditionen, Vild med dans og Alle mod én. Bare alle de der "normale" TV-programmer, der er
10 : Favorit bands ? - Jeg kan ret godt lide Why don´t we, men det er kun nogle af deres sange sååå...
11: Noget du gik glip af? .- Hmm, ikke hvad jeg ved af...
12 : Favorit sang? - Lige i øjeblikket er det jo jul, så en masse julesange, men hvis det skal være sådan normale hverdagssange, så er det nok Catch & Release, men har så mange, så det er svært at vælge.
13: Hvor gammel er du ? - Jeg er 14 år gammel.
14: Stjernetegn? - Jeg er Løve
15: Kvalitet du kigge efter i en partner? - Han skal VIRKELIG have humor, ellers kan vi bare SLET ikke arbejde sammen, men ellers bare alt det andre siger: Sød, Loyal, Trofast og selvfølgelig også lidt pæn.
16 : Favorit citat ? - Just be held, det er egentlig titlen på en sang, men jeg bruger det som et citat.
17 : Favorit skuespiller ? - Ved ikke rigtig, Channing Tatum tror jeg.
18 : Favorit farve? - Jeg ELSKER grøn, men elsker sindsygt mange farver, så det er lidt svært, kun at vælge en.
19: Høj musik eller blød ? - Jeg er ikke så god til trist musik, for jeg bliver hurtigt i dårligt humør, så jeg elsker sjov og glad musik, og nogle gange faktisk også rock...?!
20: Hvor går man hen , når du er ked af det? - Til mine forældre, og generelt bare HJEM!
21: Hvor lang tid tager det dig at brusebad ? - ca. 7 minutter, jeg tæller tit med sange, tihi.
22: Hvor lang tid tager det dig at få klar til i morgen ? - Det tager mig ca. en halv time, og det er med ALT!
23: Har du nogensinde været i en fysisk kamp ? - Nej, kun sådan hvor vi blev sure og slog meget lidt i børnehaven ahaha.
24: Turn on ? - Humor!
25 : Turn off? - Rygning, jeg kan ikke klarer lugten.
26: Grunden til at jeg kom med Youtube? - Er ikke på Youtube, ahha...
27: Frygt ? - Sygdom og døden.
28: Sidste ting, der fik dig til at græde ? - Jeg var oppe at diskuterer med min bror, men ikke voldsomt altså.
29: Sidste gang du sagde du elskede nogen? - Til min mor her tidligere i dag.
30: Betydning bag dit YouTube Navn? - Har stadig ikke en Youtube kanal ahah...
31: Sidste bog du læste? - Jeg har ikke læst den færdig, men er i gang med en del, men jeg læste sidst i en bog der hedder Sofies Verden.
32 : Den bog, du læser i øjeblikket ? - Sofies verden, Astrid Olsens bog, Julia Sofias bog og Både og og hverken enten eller
33: Sidste show du har set ? - Rundt på gulvet, hvis det er et show...
34: Sidste person, du talte med ? - Min far, vi taler sammen lige nu ahaha...
35: Forholdet mellem dig og den person, du sidst skrev med ? - Hvis det er på SMS, så er det min far... Min far betyder alt for mig! Min helt! <3
36 : Favorit mad? - Jeg ELSKER burger, hotdogs og pandekager!
37 : Sted du ønsker at besøge ? - New York eller London!
38: Sidste sted , du var ? - Hvis det er rejse, så var det Paris, men san bare generelt, så er jeg i min stue lige nu, og før var jeg på mit værelse.
39: Har du et crush ? - Nej, egentlig ikke.
40: Sidste gang du kyssede nogen? - Har ikke en kæreste, så nej.
41: Sidste gang du var fornærmet ? - Fordi min bror sagde noget der irriterede mig lidt tidligere i dag.
42 : Favorit smag af slik ? - ELSKER frugt smag og vingummi!
43: Hvilke instrumenter spiller du ? - Jeg synger, men en mikrofon er vel ikke et instrument, men spiller ikke rigtig noget instrument, har prøvet lidt guitar, men det er lææænge siden.
44 : Favorit smykke ? - Jeg fik en masse til min Konfirmation, men elsker mine ringe og min korshalskæde.
45: Sidste sport du spillede ? - Hvis jeg spillede en sport, så må det nok have været et spil vi selv lavede omme i skolen, som var inspireret af nogle andre spil, og var blevet til vores helt eget spil.
46: Sidste sang du sang ? - Tinkas Juleeventyr sangen fra Julekalenderen i år.
47 : Favorit scorereplik? - Har ikke rigtig nogen, bruger dem ikke ahaha!
48: Har du nogensinde brugt den? - Nej, egentlig ikke, kun for sjov overfor venner og familie i passende situationer.
49: Sidste gang du hang ud med nogen? - I skolen med mine venner, og ellers med min mor, far og bror i dag og lige nu.
50 : Hvem skal besvare disse spørgsmål som den næste ? - Ikke nogen, kun hvis nogen vil AHAHA!

Likes

Comments

Hey Læsere!

Det er længe siden jeg har skrevet et indlæg på bloggen, men det kan vi snakke om en anden gang...'

I dette indlæg kunne jeg rigtig godt tænke mig at skrive lidt om min tur til Paris i Sommerferien 2017. Det var en konfirmationsgave fra min farmor og farfar, og så var det også min første rejse nogensinde. Det var en oplevelse eg aldrig vil glemme, og jeg vil gerne vise jer lidt billeder osv. derfra.

Vi tog afsted i den sidste ende af sommerferien, og vi skulle op kl. 03:00 om natten... Men! Det var det hele værd. Vi skulle flyve, og det var som sagt min første flyvetur, så jeg var selvfølgelig ret nervøs. Men det hele gik fint, og jeg kan rigtig godt lide at flyve. Vi var dernede i 5 dage, og det var helt vildt at være dernede, i kærlighedens by.

Min farmor og farfar har været i Paris millioner af gange, så de ved ALT om Paris, så de var selvfølgelig de bedste til at vise den smukkeste by. Jeg kan ike beskrive hvor glad jeg er for den her gave, så nu kan i se nogle billeder fra rejsen... <3 <3 <3

Billeder siger mere end ord, så jeg tror jeg slutter indlægget for denne gang. Jeg er sikker på at jeg kommer til at lave flere forskellige indlæg omkring min rejse til Paris, men for denne gang, kan i nyde billederne, som jeg selv har taget<3

XOXO Fie! <3 <3 <3

Likes

Comments

Hey læsere!

Det her indlæg bliver måske spændende for nogen, og knap så spændende for andre. Det kommer nemlig til at handle om DANS! (Det skal lige siges at jeg ikke går til dans, men dans fylder en del i min hverdag, men det kommer vi til ;) )

Som sagt i mit første indlæg, så er jeg en pige med VIRKELIG meget energi! Jeg elsker og bevæge mig, og elsker at bruge min energi, især når den er helt i top. Jeg går til sport 2 gange om ugen. Jeg går til Atletik Mandag og Onsdag, og så går jeg til kor om Torsdagen, og så cykler jeg hver eneste dag. Jeg elsker virkelig at cykle, og cykler derfor nærmest til alt jeg skal til. Men med alle de ting jeg går til, + Lektier + Venner + Familie, så bliver det altså bare alt for meget for mig, også at skulle gå til dans. Men jeg gad VIRKELIG godt gå til dans, men så ville jeg ingen fritid have, og det ville blive for meget inde i mit hoved.

Så derfor, danser jeg da bare i min fritid DERHJEMME! Jeg tager tit træningstøj på, og danser på livet løs oppe på mit værelse, eller hvis det ikke forstyrrer nogen, nede i stuen. Det er en fantastisk følelse, og jeg elsker det.

Det jeg virkelig godt kan lide ved at danse er, at man bare kan udtrykke lige det man vil. Man kan udtrykke ALT gennem dans. Det giver mig en ro i min krop, og det få mine tanker til at flyve et sted hen, så jeg kan få ro fra tankerne for en stund.

Jeg kan lide mange forskellige stilarter dans. Hip Hop, Moderne, Ballet osv. Men jeg elsker især Moderne, Ballet og Contemporay. Jeg elsker det yndefulde, og jeg elsker at være smidig og have flotte dragter på.

Samtidig elsker jeg Gymnastisk, og har gået til det nærmest hele mit liv. Men til sidst, ca. der hvor jeg skulle i syvende klasse, blev det rigtig tyndt med Gymnastik hold for mig, og jeg valgte derfor og prøve noget andet, men det kan jeg fortælle om i et andet indlæg.

Men kort sagt ELSKER jeg dans, og jeg vil gerne prøve at lave andre indlæg omkring dansen, og evt. billeder af mig der danser. Men for nu, vil jeg sige tak for at i læste med, og så håber jeg på at se jer igen i et fremtidigt indlæg. ;)

Og så kan i da lige nyde nogen gode danse billeder, som er så flotte og skønne, og som gør mig glad, når jeg kigger på dem<3

XOXO Fie! <3


Likes

Comments

Hey! Mit første indlæg!?!?! Fedt! Nå, men som sagt er mit navn Fie Mønster Jantzen, og jeg er 14 år gammel. Jeg er en pige der elsker sport og at være aktiv. Jeg er et kæmpe familiemenneske, og jeg bruger meget tid sammen med min familie. Jeg kan også rigtig godt lide at bruge tid med mine venner, og så elsker jeg SPORT! Jeg elsker slik og chips, og så elsker jeg virkelig også grøntsager, især gulerødder og peberfrugt.

Jeg går til Atletik to gange om ugen, og går til kor én gang om ugen. Jeg elsker virkelig at synge, og jeg elsker at udvikle og eksperimentere med min stemme . Atletik er ret nyt for mig. Jeg har det meste af mit liv gået til gymnastik, og jeg elsker stadig at springe, men til sidst var der ikke nogle hold for mig som jeg følte passede, og jeg prøvede derfor et år med svømning. Det var ikke hårdt nok for mig, og mine trænere underviste os ikke rigtigt, så nu måtte det være Atletikkens tur. Jeg er virkelig glad for den beslutning, og jeg glæder mig til virkelig at komme rigtigt igang! Kor fylder virkelig meget i mit liv, og jeg nyder at synge, og bare kunne få alle de følelser ud, man nu måtte sidde inde med. 

Jeg kommer til at blogge om alt mellem himmel og jord. Min blog kommer rigtig meget til at handle om sport, (Dans, Gymnastik og Atletik og Kor selvfølgelig!) men også bare hvad der falder mig ind i løbet af dagen. Det kan være en god hyggelig shoppe dag med en veninde, eller en dag fyldt med træning og glæde. Jeg håber i vil følge med, og så ses vi snart igen.

Xoxo Fie! <3 <3 <3

Likes

Comments