🍾🍾 Nyårskrönika 2015 🍾🍾

Imorgon är det nyårsafton och detta år har gått mot sitt slut. Jag som fortfarande fyller i årtalet 2014 i blanketter och dylikt kommer få stora problem! 😂

Men vilket år 2015 har varit. Jag satte mig ner och tänkte skriva ett jätteseriöst inlägg månad för månad, men insåg att det skulle bli alltför långt så jag slutade ut det. Jag punkter istället upp det nedan;

✔️ Sam firade sin ettårsdag
✔️ Sam fick sitt första rum
✔️ Sam lärde sig gå
✔️ Sam lärde sig prata (vissa ord)
✔️ Metallica konserten i Gbg
✔️ Lyxresan på Rhodos
✔️ Simningen för min del (att jag vågade)
✔️ Jag sa upp mig
✔️ Funderingar att köpa hus
✔️ Sam börjar dagis
✔️ Resan till Rovaniemi med Sam
✔️ Jag och Sam åkte till Ikea själva
✔️ Jag börjar må bättre

Det finns egentligen en massa mer att skriva om men det mesta står ju i bloggen vid intresse! Visst har det hänt en massa negativa saker i år också. Alltid pga en och samma människa. Men utan tvekan har detta år varit det bästa året på många år för min del. Det klår då dom två senaste trots att Sam föddes då!

Det jag tänkt mig i år, som inte blivit, var ju först och främst att gå ner i vikt. Dock bör det tilläggas att jag väger minus 10 kg sen förra året vid denna tidpunkt men tio kilo syns inte mycket när man är så pass överviktig som jag faktiskt är.

Sedan hade jag väl tänkt att lägga lite mer tid på mig själv. Kanske försöka mig på min språkkurs i Finska, komma underfund med vad jag skulle göra efter mamma-ledigheten, fixa håret osv. Men det har varken funnits energi eller pengar. Allt sånt har jag lagt till 110% på Sam och sen har det varit soffläge för att orka med nästa dag! Det är tufft med barn speciellt när man har en vilding! 😉

Nyårslöfte? Ja det kan jag ge hur många som helst av. Vad jag dock HOPPAS ska ske är att jag kommer in på en utbildning jag sökt samt att om jag kommer in, att jag ska klara den, för det gott folk, är inte alls säkert när det var 12 år sen jag sist pluggade!

Sen hoppas jag på en rejäl viktnedgång. En viktnedgång kommer det att bli men det skulle ju vara trevligt att ha ett BMI som inte ligger på överviktig. Skulle sambon hjälpa till med mat osv skulle det gå mycket smidigare. Sånt gjorde han förr. Nu är det pizza och maxmål som "lagas."

Mer glädje, mer liv och mer umgänge hoppas jag även på.

Att färga håret och fixa tänderna vore inte helt fel heller. 😉

Och efter tråkiga nyheter om vår lägenhet så hoppas jag att vi hittar nån annanstans att bo under nästa år också.

Hoppas jag kan sitta och skriva nästa år att jag mår super och att jag klarat alla mina mål! 😁

GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA UNDERBARA LÄSARE!
Ni förgyller mitt liv! 💙

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Visst är det fantastiskt att följa de små underbara människornas utveckling! Hoppas vi hinner ses nästa gång vi åker upp...om en evighet eller så. Kram och gott nytt år på dig och fina lilla sam!
Fie
Fie,
Ja verkligen! Livet blir aldrig detsamma! ☺️ Jo, jag förstod att ni var uppe! Stannade ni över nyår eller åkte ni hem? Gott nytt år till er med!
nouw.com/fie
Emma
,
Nej vi har inte varit upp, har jobbat rätt mkt. Har inte varit upp sen i somras men det blir kanske till våren.
Fie
Fie,
Men Gud, sorry! Såg all snö vid pulkåkningen och antog det bara! Så ni får också vinter! 😉
nouw.com/fie