Arbetsintervju

Idag var jag återigen hemma med Sam och vab. Igår när jag kom hem hade han varit jättedålig i magen. Jag trodde först att han fått i sig kött, eftersom hans mage inte är van det så kommer den ju braka om han får i sig det. Dock var han fortfarande dålig idag så det kan inte ha varit det. Dessutom är han ju fortfarande förkyld och hostig, tre veckor senare. Så jag ringde vc och mvc men dom tyckte att så länge han inte verkar hängig och inte har feber så är det ingen fara.

Men mitt i allt ringde mobilen och jag fick fara på min allra första arbetsintervju. Jag var otroligt nervös ska jag säga. Händerna skakade rent. Givetvis kommer man ju på allt man skulle ha sagt såhär i efterhand men överlag så gick den bra. Jobbet verkar jätteintressant men jag tror faktiskt inte jag får det. Det kändes som om dom tyckte att jag hade för lite erfarenhet helt enkelt.

En lite knepig sak var i slutet av intervjun när dom frågade efter en referens. Jag hade ju inte skrivit någon när jag tyckte att mitt arbetsbetyg säkert skulle räcka. Men på betyget står det ju ingenting om min tid på kontoret överhuvudtaget så jag gav dom numret (efter mycket letande på mobilen) till min gamla chef. Jag frågade i samband med att jag sa upp mig om jag fick använda honom som referens och han sa då ja, så vi får hoppas han kommer ihåg det och säger samma till dom som han sa till mig - dvs att jag gjorde ett riktigt bra jobb på kontoret!

Överhuvudtaget är jag då jätteglad att jag stannade kvar så pass länge ändå som jag gjorde på Willys så jag fick chansen att prova på kontoret så jag fick veta vad jag ville göra i framtiden. Annars skulle jag nog än idag grubblat över det.

En fördel med arbetsintervjun var att jag var "tvungen" att fixa till mig och sminka mig osv. Händer inte ofta numera! 😂😂


Gillar

Kommentarer

Carro
,
Håller tummarna ✊🏼