Header

Hej allihopa, jag vet att jag inte har bloggat på över en månad men jag ska verkligen försöka mer. Fideli är just nu i Spanien med sin familj och på Onsdag ska jag ner till dem i 1 vecka, är så taggad! Iallafall så ska jag försöka blogga mycket mer nu när jag inte har skolan eller nått annat att koncentrera mig på. Under tiden jag inte bloggat har jag hunnit med skolavslutning, min bror tog studenten och så har jag varit en weekend i Malmö och Köpenhamn med Fanny.

//Matilda

Likes

Comments

Förra veckan fick jag en pressent av mamma, det var ett begiet skal till min mobil.
Så snyggt och stilrent tycker jag!
//Fideli

Likes

Comments

Hej!
Det var ett tag sedan nu, men jag har åkt på magsjuka och har glömt av bloggen.
Efter skolan skärde jag lite melon och åt dem samtidigt som jag pluggade och fixade med naglarna.
//Fideli

Likes

Comments

I torsdags så var jag och Jennifer i Oslo på 5 seconds of summers konsert. Det var en av de bästa konserterna jag varit på, vi hade jätte bra platser och va nära scenen. Det var meningen att vi skulle shoppa på fredagen men Jennifer fick tyvärr magsjuka så vi fick åka hem tidigare.
//Matilda

Likes

Comments

Igår sprang högstadiet på min skola 1,2mil. Man väljer om man går eller springer, man ska ta sig runt iaf. Jag sprang för det mesta, är idag helt slut och har grov träningsvärk i benen och rumpan.
Men atm packar jag, för jag och min familj åker iväg till en ö över helgen. Mys!
//Fideli

Likes

Comments

Har ni sett paradise hotel förspelet? Jag gjorde det förut, om jag ska vara ärlig så kändes allt uppgjort och det var inte så roligt att kolla på. Man aja!
Till mellis blev det en smoothie och en rullmacka.
//Fideli

Likes

Comments

Tre bilder från veckan, tiden går verkligen snabbt nu!
//Fideli

Likes

Comments