Var tog helgen vägen?

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er. Här är allt ok, jag har bara en längtan efter några fler timmar på dygnet för att kunna hinna med allt som behöver hinnas med.

Fredag kväll efter en lång arbetsdag var det skönt att komma hem och ha fredagsmys med tacos och film, ”detektive Pikachu”

Just nu är det fullmåne och den fascinerar mig alltid.

Lördagen ägnade jag mycket åt att sortera alla julsaker som stod på vår terrass och jag och maken placerade det i rätt ordning i vår jordkällare.

Fantastiskt så stor skillnad på att förvara saker där mot sedvanlig källare som är mycket fuktigare. Jag har förvarat en pappersstjärna där i tre år och det finns inte det minsta lilla fuktskada.

Jag rensade också kylskåpen, jag förstår inte hur det kan bli så mycket rester under en vecka.

Det blev också en hel del pianospel. Håller på att lära mig ett stycke av Grieg och ett litet stycke av Mendelsson. Det går sakta men säkert framåt. Jag vet dock inte vad herrarna Mozart och Wagner som blickar ner på mig från pianot tycker 😂😂😂

Idag söndag åkte jag tidigt till kyrkan. Lite nervöst eftersom det var barnen, som jag har ansvar för, som hade huvudrollerna idag. Jag har berättat om det tidigare.... nåja jag var där tidigare för att fortsätta öva på pianot i lugn och ro. Jag älskar att vara där och spela när jag är ensam... ingen som blir trött på att höra samma takter och samma stycken om och om igen 😬😊. Inte heller någon som stör mig.

Fullt fokus 😊

Mötet gick bra tyckte jag... jag höll ett litet tal som avslutning och eftersom det var barnens möte tyckte jag att jag kunde citera min faboritbjörn Nalle Puh. 😊 gillar ni Puh??

När jag kom hem fixade jag lite mat, rotsakspytt, spareribs, sås och sallad. Spareribs är dock inte det bästa för min mage... köttfärs eller kyckling fungerar bäst.

Sen blev det faktiskt en promenad. Det var ett tag sedan men nu hade jag energin till det så jag drog med mig maken och gick.

Väl hemkomna började jag skriva på ett yttrande som måste vara klart i morgon. Eftersom vi har planeringsdagar i två dagar nu kommer det inte finnas tid att sätta sig med sedvanligt jobb, så då får man göra det på andra tider. Klockan 19 blev det ett avbrott j skrivandet då det fanns en livesändning från kyrkan om sociala medier - det var intressant.

Nu ska jag fortsätta skriva mitt yttrande alltmedan jag funderar över var i hela fridens namn helgen tog vägen?🤔🤔🤔🤔

Ikväll får ni en av mina favoriter som jag blev påmind om av en kär vän.... Tomas Ledin- visst är han underbar ?

Glömer aldrig när jag satt på första parkett på hans konsert.... visst längtar vi tills vi kan uppleva det igen.?

Gillar

Kommentarer

Mina,

Helgen rusade verkligen iväg och försvann. Det är märkligt här väl man fyller kylen under en vecka och så skönt när man kan rensa ut. Här väntar sportlov nästa vecka och då gäller det att ha en fylld kyl för äta är de bra på alla barnen ❤❤❤

minasvarld.nu
Ewabethsblogg
Ewabethsblogg,

Jag har också skrivit ett yttrande idag - och av samma anledning som du. Det ska vara inne hos HSAN i morgon.

nouw.com/ewabethsblogg
Mirre,

Jordkällare är ju jättebra har en vän till mig i deras hus går ha massa där inne, samt på vintern är det jusom en extra sval liksom. Samt bra det gick bra på mötet och Nalle Phu älskar man ju

sweetwordsbymirre.com

Nog är det något visst med fullmånen alltid. Jag brukar precis som du reagera med fascination. Det är mäktigt, tänker sedan på hur nära den är vår alldeles egna måne. Vissa menar att jorden hade två månar från början och att "the dark side of the moon" har delar från den månen på sig efter att kometen krockade med jorden.

www.saramadeleine.se
Michelle
,

PH vad myssigt o bara komma hem och äta tacos på fredagen det ör ju det bästa 😊

Hannas krypin,

Ja visst är fullmånen fascinerande, tänker alltid på varulvar dock.... Det märktes även på jobbet när det var var fullmåne, då sov pensionärerna alltid sämre. Önskar jag kunde spela piano. Äldsta grabben har försökt lära mig men det går sådär.

hannafialotta.blogg.se
Fnulan,

Hmmm helg, har det varit helg? Jag kände att något swishade förbi men förstod inte vad det var! Jag är den som ligger vaken när det är fullmåne, Mira likaså!

www.fnulan.se
Elina,

Här blir det också massa rester i kylskåpet 😂 det hade inte varit fel med några fler timmar om dygnet, skulle behövas ibland

detkaosvikallarvardag.com
fighterwomen85
fighterwomen85,

Mm alltid så swichar helger förbi. Speciellt när man gör saker med.

Det blir alltid rester i vår kyl med 😆.

Så fina bilder på både månen 🌙 & solen ☀️😃

Hoppas att planerings dagarna går bra.

Tomas Ledin är med min favo artist 😊mm han är underbar ☺️

Ta hand om dig❣️

nouw.com/fighterwomen85
Tobias Lindqvist,

Helger har verkligen en tendens att rusa iväg alldeles för fort. Jag frågar mig vart helgen tagit vägen i princip varje måndag morgon

kompasskurs.org