Utmaning från Missmadde

Hej på er!

Idag är det sista lediga dagen den här omgången, vi ska hämta hem sonen som anländer till Lund 18:28 och det är ju en glädje i sig.....vad som inte är glädjefullt är att mitt inlägg som många redan kommenterat försvann och ett gammalt utkast hamnade i dess ställe....nåja ,får väl försöka hinna skriva om det.

Missmadde har idag en utmaning som jag valt att vara med i. Varje dag den här veckan ger hon ett ord som man ska tolka via bilder och även lite text. och ordet för dagen är GLÄDJE. Svårt att välja då det finns så mycket att glädjas över....men det blev de här bilderna...Att ha barnasinnet kvar och gå ut tidigt på morgonen innan barnen på campingen har vaknat och gå upp på den stora studsmattan och bara hoppa...både jag och sonen gillade det och lekte runt lite. Även barnen får vara med på en bild.

De är min stora glädje...och vi har haft förmånen att varje sommar i 23 år vara tillsammans på semestern. De har hittills valt att följa med oss på semestrarna och vi njuter/har njutit av att he dem med under 23 år. Det skapar en bra sammanhållning.

Som förälder tycker man kanske inte att de gör de bästa valen, men det ända man kan göra är att älska dem, stötta dem och finnas där när det behövs.

Sen är det ju inte fel att som förälder få följa deras utveckling och väg till att bli vuxna, att följa dem och växa tillsammans med dem. Att få åka till dottern och se hennes framträdanden och utveckling inom sången det är glädje.

Det var verkligen en bra utmaning @missmadde gav oss, bra att t änka över vad som verkligen ger mig glädje.

Önskar en fortsatt fin dag...kanske genom att lyssna John Legend

Gillar

Kommentarer

fighterwomen85
fighterwomen85,
När du & sonen gick ut tidigt själv förstår jag var ett betydande ögonblick. Jag & mina 3 syskon var med Me länge ut I husvagnen varje sommar. Jag var nog med längst. Jag kan sakna den tiden ibland.
Kul att få ord ifrån annan bloggar som man ska tolka själv med bild 🙂
nouw.com/fighterwomen85
Hannas krypin,
Kul att du hängde på Maddes utmaning. Funderar på om jag ska göra det med. Härlig tolkning av temat. Visst är det härligt när barnen vill vara med sina föräldrar.
hannafialotta.blogg.se
Marie,
Sådant är bra att tänka över och reflektera över. För man har mycket att glädjas åt
sweetwordsbymirre.com
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Håller med dig. Att ha barnasinnet kvar är verkligen glädje! Vilen rolig utmaning! Ser fram emot att se fler tlkningar av orden 😊 // Petra Elisabeth
nouw.com/petraelisabeth
Elina,
En väldigt rolig utmaning! Så viktigt att ha barnasinnet kvar 😊
detkaosvikallaevardag.com
Lexochlogan
Lexochlogan,
Glädje är fint att skriva om och får en att tänka på positiva saker mitt i denna pandemin så ett väldigt bra ord tycker jag. Barnasinnet är så vikriget att få använda ibland 🥰
nouw.com/lexochlogan
Kamilla,
Fin tolkning av utmaningen hos Madde. Morgonpromisar innan någon vaknat är magi
kamillaskamera.com/
Natascha ,
Så mysigt att dom väljer att fortfarande åka med er på semester. Det hoppas jag att våra barn också vill ibland då dom har blivit så stora ❤️
natascha.bloggplatsen.se
Jessica ,
Håller verkligen med dig så viktigt att ha barnasinnet kvar, och så bra tolkningar på utmaningen hon har ❤️
nouw.com/jessiekaos
Nina,
Emellanåt känner jag mig så otroligt barnslig, men det är nog bara bra att ha kvar barnasinnet så länge som möjligt.
Härligt med glädje<3
ninis74.nu/