Tacksamhetens helande kraft

God kväll....sitter lite förvirrad och undrar var i hela fridens namn torsdagen tog vägen. Konstaterar att jag inte skrev igår och minns inte riktigt vad i hela fridens namn jag gjorde, men antar att det inte var något speciellt för då hade jag ju kommit i håg det 😂. Jobbade i alla fall på förmiddagen, det blev en hel massa telefonsamtal.

Idag var det en vacker morgon efter nattens ihärdiga blåsande och regnande...

LIksom i går jobbade jag också idag på förmiddagen... hade några telefonsamtal men fick främst satt igång ett ärende som legat vilande, lite skrämmande ärende - en felbehandling som medfört lidande i mer än 15 år och först nu erkänner sjukvården att de gjort fel... så dags när det är preskriberat hos försäkringsbolaget... men men vi ska nog få ihop ett skadestånd ändå.😁🤔. Kändes i alla fall bra att få igång det. Jag tog en liten tur i stan innan jag körde hem och som vanligt fanns det något nytt att se i stan.... det finns nya konstverk utställda lite här och var.

När jag kom hem hade maken burit in ved både uppe och nere så nu kan man elda om det blir alltför kallt i huset... nu gäller det bara att även de andra tycker att det är kallt när jag tycker det. Kaminen på ovanvåningen har en tendens att snabbt värma upp extremt mycket.

efter middagen tog vi en promenad, det ska väl erkännas att maken fick locka och pocka lite men ut kom vi och skönt var det....

Russel M Sen var det dags att lyssna till vår profet, Russel M Nelsons budskap om hopp och tacksamhetens helande kraft. Han är en person som jag verkligen ser upp till, han är 96 år gammal och har upplevt många svåra tider på jorden, liksom nästan 100 års utveckling och han är verkligen en man som följer med sin tid och är på sociala medier och internet. Han har arbetat som hjärtkirurg och var med och utvecklade den första hjärt-lungaskinen....ja, han är en man värd att lyssna på oavsett om man är troende eller inte. Han uppmanade oss bl.a. att under de kommande 7 dagarna använda våra sociala medier som en tacksamhetsdagabok och under #tacksamhet varje dag lägga ut något som man är tacksam för. Han uppmanade oss också att trots den pandemi vi upplever hellre räkna våra välsignelser än våra svårigheter..... jag tycker att ni ska ta 15 minuter och lyssna till det han har att säga oss.

Ni kommer att få ett musiktips i vanlig ordning också...ett tips som jag fick av sonen idag.

Gillar

Kommentarer

Michelle ,

Duktig du är som är tillbaka på jobbet igen ja vissa dagar går fortare än andra 😊

michellefrandell.blogg.se
Elina,

Vad hemskt att det tar 15 år för sjukvården att erkänna att de gjort fel!

Haha, vissa dagar har man knappt någon aning om. Vad man gör men tiden går fort ändå

detkaosvikallarvardag.com
Linda Odelmar,

självklart så finns det massor att vara tacksam över även under pandemin, trots allt försvinner ju inte allt annat som kan gå fel för att vi har en pandemi och det ska man nog påminna sig om ibland, alltid härligt med promenad och mysigt att elda i spisen fast det tar sin lilla tid innan det blir tillräckligt varmt inomhus

lindaodelmar.blogspot.com/
Sannaevelyne
Sannaevelyne,

Men fy för den stackars människan som lidit i 15 år, heja dig och ditt kämpande i detta mål! Han låter som en riktigt inspirerande människa, wow alltså!

nouw.com/sannaevelyne
Hannas krypin,

Lite jobbigt när man inte minns vad man gjort tycker jag. Det låter som ett väldigt tufft ärende, hoppas att ni vinner målet för patientens skull. Konstigt att det ska ta 15 år innan det erkänns att ett fel är begånget.

hannafialotta.blogg.se
Kamilla,

Det är allt en konstitg tid vi lever i nu och då är det viktigare om någongång att försöka se det lilla i det stora för visst finns det något vi är tacksamma över varje dag.

kamillaskamera.com/
Marie,

Det är så fint då man bär in ved och staplar det sådär vid spisen hela det blir en möbel i sog

sweetwordsbymirre.com
Natascha ,

Så härligt att det finns advokater som dig, som tar sig tid att hjälpa när ingen annan kan och vill❤️ hoppas det ordnar sig för din klient 👏

natascha.bloggplatsen.se
Blondina,

Men åh nu önskar jag att jag hade en villa med öppen spis så man kan hugga ved, bära in de o stapla de så där fint 😊 Spec under jul, minns vi gjorde så då ja va liten mamma o pappa tände en brasa för vi hade väldigt kalla julaftons dagar på den tiden med mycket snö 😊 Älskar din kärlek för att hjälpa andra 😊 Jag hoppas de blir bra för din klient fina du - håller tummarna

blondinas.se
Madelena
Madelena,

Så skönt att få sina promenader. För mig har det blivit dåligt med den varan idag, ändå har jag haft fullt upp.

nouw.com/madelena