Semester dag 1

Första semesterdagen är till ända och liksom jag trodde att det var fredag i går så har jag trott att det är lördag idag. 😂😂 blir lite tossigt då.

Dagen började redan vid 5-tiden... upp och gjorde mig i ordning för att åka till Filborna för att tabatapass i vattnet.

Hade även ett coachingsamtal efteråt och allt ser bra ut... ska bara få bukt på mina blodprover o slå men det får lökarna ta tag i. Efteråt blev det lite matinköp innan jag åkte hem. Väl hemma. Lev det först lite kortspel med ungdomarna varefter jag och Marta gjorde en kött- och rotfruktssoppa... en rejäl gryta blev det.

Min kollega frågade mig i går vad jag skulle göra de här semesterdagarna... för det mesta tar jag semester för att åka upp till Marta men nu är hon ju hemma... svaret blev ”så lite som möjligt”, då glömde jag att det var inbokat träning och coachingsamtal idag, inbokat bio i kväll, träning me dPT i morgon, gäster på middag på fredag, utbildning i Köpenhamn på lördag och en tur till Växjö på söndag. Jag lär behöva semester efter semestern 😂

Ikväll var Svein Åge, Marta och jag på bio. KG hade redan sett den med sina kompisar. Det var en bra film med mycket action, möjligen med en lite tunn story.

Bion i Landskrona har en massa filmcitat på väggarna och jag hamnade vid detta 😀. Den filmen kan jag inte minnas att jag sett.

Jag har inte hunnit välja ut någon sång ikväll så ni får klara er utan.

Vi hörs i morgon

  • Nära Vibyholmsvägen, Härslöv

Gillar

Kommentarer

Ewabethsblogg
Ewabethsblogg,
Jasså du har lökar som tar hand om dina blodprover 😊 😊 😊
nouw.com/ewabethsblogg
fibrolivet
fibrolivet,
Japp.... det ör väl därför det blir sim det blir 😂😂😂. ( ska rätta till det där😀😊)
nouw.com/fibrolivet
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
En härlig och intensiv dag på semestern
nouw.com/stenhagenbettan