Perfekt semesterdag enligt mig.....men troligen inte enligt andra

Innehåller affiliate-länkar

Idag har jag haft semester och för mig innebär det att kunna jobba när och om jag vill, komma ifatt lite grann med sådant jag ligger efter med och kunna vila eller sova när det behövs utan att ha dåligt samvete för det, just så har det varit idag. Steg upp ganska tidigt och förberedde vilka ärenden som skulle jobbas med idag. Tog några tabletter....jag tror nämligen att dottern som ligger sjuk uppe i Vadstena hann med att smitta sin mamma med sina baccilusker. sedan körde jag KG till skolan och därefter hem igen..men jag kände inte alls för att jobba när jag kom hem, ont i huvudet, snuvig och frusen så jag gick helt enkelt och la mig igen och sov lite från och till ett tag.

Sen blev det jobb och jag brukar lyckas sätta mina kollegor i lite arbete också :-), fick gjort undan 3 ärenden, pratade däremellan med Marta som var hos läkaren och apoteket. Sedan körde vi och hämtade KG och vidare till IKEA.

PÅ Ikea åt vi lite middag, för närvarande är jag glad för varje dag jag slipper laga mat så det var ju väldigt skönt. KG åt kyckling, Svein Åge spätta och jag köttbullar så fick vi alla precis vad vi ville ha till ett relativt rimligt pris. Anledningen till att vi besökte IKEA var att KG behöver ett skåp att placera alla sina pop-figures i.

Han är en riktig samlarskäl och de börjar bli många nu, det är främst figurer från filmens värld, vad annars när det gäller honom :-)

Därefter tog vi en tur till Mediamarkt där jag införskaffade ett nytt tangentbord till jobbet. på mitt gamla fastnade tangenterna och det som fanns i reserv är hopplöst jobbigt att skriva på. Nu visar det sig att jag helt klart är väldigt kräsen med hur mitt tangentbord ska vara och jag tittade på och provade jag vet inte hur många....Men man kan ju inte lägga hur mycket pengar som helst på ett vanligt kontorsskrivbord....jag ställde en liten försynt fråga till vår ekonomiansvarige. Först siktade jag in mig på ett för 649 kronor men det slutade med ett för 299. De, för mig viktiga extraknapparna sitter på kanterna istället för i överkanten, det är helt rakt i kanten vilket det måste vara så att min älskade mousepad fungerar bra till det. Tror att jag kommer att bli nöjd även om själva utformandet av tangenterna inte är exakt så som jag vill ha dem men kombinationen var svår att hitta.

Efteråt gick vi en sväng till elgiganten för KG ville titta på nya iphones men de är ju så evinnerligt dyra så det fick vänta. Istället köpte han en ny laddare, 3 meter lång, bättre än inget. Själv kände jag en viss saknad efter mina båda ipads som jag glömde uppe hos Marta när jag såg alla varianterna där inne. Men jag får låna min mors tills vi hämtar mina egna.

Svein Åge går och väntar på besked från läkaren, det bästa vore att bara få ett besked om vad de tänker göra och att få gjort det så fort som möjligt, väntan är outhärdlig. Men nu har han i vart fall kunnat börja göra lite saker härhemma igen. Mellan varven av oberäkneligt aprilväder med snöbyar var han ute och klippte gräs bakom vår loge där vi inte klippt på några år nu. Har en ganska bra bit mark där som borde användas bättre än att odla nässlor och annat ogräs.

själv konstaterar jag att jag nog inte bör skjuta upp mitt läkarbesök alltför länge till, dessutom väntar nya blodprover och sprutor på att jag ska boka tid (jag är redan några månader sen med det), men bäst att få det gjort innan de ringer och bannar mig eller skrämmer slag på maken som förra gången jag inte hörde av mig. Stackarn trodde jag var allvarligt sjuk när han råkade svara när min läkare ringde och grälade för att jag inte hört av mig....Jag får vara lite rädd om honom <3Gillar

Kommentarer