På besök

Hej på er, hoppas ni har det bra. Här är allt under kontroll, hade en hel del värk i natt så blev inte mycket sömn... första medicinintaget på ganska länge. Hoppas det blir bättre i natt.
Efter att ha kört ungdomarna till tåget åkte jag hem igen och kunde inte låta bli att läsa mina jobbmail. Domen från en av de där förhandlingarna jag skrev om innan semestern hade kommit. Intressant dom (deldom, har inte löst hela) och konstaterar att tingsrätten hade samma tvivel som jag.

Till lunch besökte vi en väldigt älskad vän och hennes man. Hon är allvarligt sjuk och orkar inte göra så mycket själv så hon/de fick ”följa med” på vår Norgeresa genom fotovisning. Men först åt vi lite lunch tillsammans. Det var trevligt och vi fick tillfälle att prata om såväl ytliga som mer djupa/allvarliga ämnen. Tacksam för den vänskapen vi har.
När vi kom hem lagade vi middag... Vossakorv med rotmos - gott!

Svein åge åkte till ett möte i kyrkan och jag tog en titt i trädgården... två veckor utan ansning ... SUCK

Pippinkatten och jag ägnade en liten timme åt den och lite grann hann vi med.

Nu sitter jag och slötittar på TV och funderar på att lägga mig tidigt. Men rätt som jag satt här kom sonen upp med mat och dryck, helt spontant och dottern kom och målade tå- och fingernaglar till mig..., så bra jag har det 😀❤️
I kväll får ni en underbar sång av Metallica. Älskade den under den period av mitt liv då Metallica, scorpions och andra hårdrocksband snurrade på skivspelaren :-). Än idag tycker jag att det är en av de absolut bästa låtar som gjorts men det måste vara originalet. Ogillar skarpt alla covers på den speciellt när det är barn som gör den. Texten är lika aktuell idag...
”Never opened myseldning thai way....
Trust I seek and find in you
Every day for us somerhing new
Open mind for a different view
And nothing else matters”
Lyssna!

  • Nära Härslöv

Gillar

Kommentarer

Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
💕💕💕💕💕
nouw.com/densaknadefamiljen