Om jag använde kraftuttryck

Om det vore så att jag var en person som begagnade mig av kraftuttryck hade det nog kommit ett antal sådana idag 😒.
Jag har faktiskt fortfarande semester, behöver inte stressa men vill väldigt gärna fortfarande göra kul saker, jobba i trädgården, pyssla härinne.... jag vill INTE vara hindrad av en trasslande, värkande bråkig kropp!!! Åhhh blir så irriterad. Ja jag vet att det kan vara värre och att många andra har det värre men jag blir ändå tjurig och irriterad.

Efter en trist natt steg jag upp tidigt för att köra sonen till jobb, var i affären klockan 7, körde hem och åt lite frukost medan jag försökte hålla den lille tjuvaktige katten undan...😀❤️

Insåg slutligen att jag behövde få och lägga mig igen.... tog tid att hitta en bra ställning att somna i men lyckades till sist. Drömde att jag var vilse i Stockholm och tappade bort min väninna som jag inte träffat på säkert 25 år. Vaknar lätt förvirrad, förstås :-).
Äter lite tillsammans med maken men måste vara försiktig så att jag inte blir mätt. Både hunger och mättnadskänslorna är smärtsamma i det här läget.
Vi bestämmer oss för att gå ut och börja göra i ordning i verkstaden / festlokalen. Men jag ska bara gå upp och sätta telefonen på laddning och hamnar på sängen ytterligare 45 minuter...
Men går sedan ner och har energi att hjälpa till en del 😀
Förra året såg vår lokal ut så här när Marta och Svein Åge firade jämnt. Blir väl något liknande i år när jag firar jämnt.

Sedan gick jag in och gjorde lunch. Norska fiskekakor, nypotatis och nykål ( kyckling till sonen) gott, men som sagt kan inte äta så mycket åt gången.

Efteråt blev det mer vila. Sedan Lotta på Liseberg och film med Denzel Washington.... gillar honom skarpt.
I mellantiden fixade jag till dotterns lunch till i morgon samt kvällsmat till mig själv. Sill och potatis också gott och i lagom mängd inte alltför mättande 😀

Fast det där var alltför mycket....
I kväll blir det en sång som har en väldigt kluven betydelse beroende på vem som lyssnar eller vem den riktas till....

  • Nära Härslöv

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Var och en får stå sig själv närmast. Vi är inte mer än människor.
nouw.com/stenhagenbettan
fibrolivet
fibrolivet,
så sant... tack för den påminnelsen ❤️. har alltid dåligt samvete när jag beklagar mig
nouw.com/fibrolivet