Lång dag....

När Klockan endast var 21:25 ramlade jag ihop som en liten ( nåja) hög på sängen.... sååå trött efter en vecka med bara några få timmars sömn. Jag hade tänkt läsa en förundersökning men bestämde mig för att helt enkelt gå och lägga mig.
Hade varit uppe sen 04:30 efter endast 4 timmars sängen så hoppades på någon sömn
Jag hade hållit mig skärpt hela dagen och var ändå ganska pigg på morgonen. Medan jag låg i sängen påbörjade jag ett inlägg. Det är det jag fortsätter på nu.

Så nu 7 timmar senare kan jag fortsätta. 7 timmar, jag vet inte när jag sov så länge senast... har varit vaken emellan, såg att kollegan undrade hur förhandlingen gått... men orkade inte svara :-). Utan somnade igen. Jag är inte helt utvilad men tänk ändå 7 timmar!!!
Förhandlingen i går ja...den gick bra, det var slutfasen, vittnen skulle höras fler misstänkta skulle höras pläderingar skulle hållas. Jag var rädd att vi inte skulle hinna och skulle behöva ta denna dag i anspråk... det hade ju inte gått eftersom vi ska på skolavslutning.
Men det gick, det blev en spännande dag med 2 helt nya och sanna berättelser, vittnen som inte sa så mycket och en ordförare som ibland förhörde lite för mycket själv.
Jag hade också förmånen att jobba samarbeta med 4 duktiga och trevliga advokater!
Men nog om det ( jag lovar, snart semester, men jag har 5 dagar kvar i domstol innan dess, sen blir det nog inte så mycket juridik på ett tag)

Innan jag tog mig helt hem smet jag in och köpte ytterligare ett bra USB-minne så att tösen vår kan spara hem konserter och annat som läraren har på sin dator. Jag fick också äntligen införskaffat galltvål som jag skulle ha köpt för länge sedan. Dessutom blev det glass och jordgubbar eftersom våra stödbröder ( tidigare hemlärare) skulle komma. En av dem har, liksom min man, diabetes så jag sökte efter en glass utan vanligt socker. Och fann denna

Den var fantastiskt god, till och med sonen åt den, så nu blir det den som gäller.
Det stod också en vacker ros till mig när jag kom hem utvald av maken inhandlad av min mor. Jag älskar rosor..... men oj nu kom maken och tyckte att det är dags att köra
Ses om en stund

  • Nära Härslöv

Gillar

Kommentarer