Inte alltid man vill sätt digitala spår

Alla som känner mig vet att jag är ett stort fan av digital teknik och att jag gärna använder mig av såväl sociala medier ( enda stället jag är någorlunda social ) som arbetsredskap på dator/telefon/iPad. Men ibland vill t.o.m. jag undvika att sätta digitala spår och tar till penna och papper för att nedteckna det jag har på hjärtat.
Jag har en väldigt fin dagbok som jag fått av dottern och som av och till får vara min förtrogna.

Trycket utanpå säger
l believe that the most beautiful thing is worth waiting and the sweetest fruit needs patience”
Jag håller verkligen med om det uttrycket till 100% och ibland får man träna sig i att utveckla dygderna väntan och tålamod.

Just nu sitter jag och väntar på att maken ska komma. Han har precis satt sig på tåget i Köpenhamn mot Malmö där jag befinner mig. Har inte så vansinnigt mycket att skriva idag då jag har jobbat från 07:00 i morse till 21:15 i kväll och timmarna har bara flugit iväg. Svårt att hinna med allt som ska göras. Dagen avslutades typ med att jag fick en förundersökning på totalt 2 600 sidor, ersättningsanspråk som skulle skrivas och ett konstaterande att förhandlingen börjar på tisdag. Så har lite litteratur att sluka. :-)
Dagen inleddes dock på bästa sätt med begrundan och nedtecknande av tankar. Därefter kunde jag jobba fokuserat. Det är kanske det man ska göra varje morgon.... skriv av dig alla tankar så blir det lättare att fokusera.
När jag gick följdes jag av den vackra utsikten från kontoret... man lider inte precis av att vara där.

Dagens sång heter Happy och jag tror att den kan tala till fler än mig i den här läsekretsen. Ha en bra kväll och en god natt när det är dags att gå till sängs.

  • Nära Hamnen, Malmö

Gillar