host host host....kvävd av avgaserna i Köpenhamn

Bloggruppen #länkamedkärlek har ju lite olika teman olika dagar...just idag ska vi beskriva något med utgångspunkt "jag har aldrig....på nätet. vad i hela fridens namn ska man skriva om det? Jag har gjort mycket på nätet, en del saker har jag aldrig gjort och det finns säkert en hel massa saker som man kan göra men som jag inte har en aning om 😆😂

Och då är ju frågan vad ska jag skriva som jag aldrig har gjort??? Jag har aldrig datat på nätet....det har jag ju faktiskt inte och inte ens besökt någon datingsida. Jag känner till sidor som Tinder och att man kan swipa till höger och swipa till vänster beroende på intresse...det är vad jag vet om det och jag hoppas och tror inte att jag någonsin kommer att data på nätet.

För övrigt är vi kvar här i Köpenhamn, vi kunde behålla rummet en natt till och tänkte att då kör vi hem i morgon bitti, men sen fick vi veta att de hade öppet i templet redan vid 10 i morgon så då tänkte vi att vi är med på en session där inne innan vi kör hem...glad blev jag. Man får ju passa på när man är här och fick höra att flera från Sverige kommer hit i morgon så det är ju lite kul. Dessutom var det välsigt skönt att slippa stressa hem i kväll.

Idag på dagen bestämde vi oss för att det var nödvändigt med en promenad eftersom det blir mycket stillasittande så sagt och gjort vi travade ut och gick i omkring 1 timme...men men men, i vart fall den första halvan var ingen njutning. Jag som är van vid vår rena luft mitt ute på landet fick plötsligt förståelse för japaner och andra i Asien som går om kring med munskydd. Vi promeneradelängs med en relativt trafikerad gata, till saken hör att luften var het och stod helt stilla, och det kändes som om man hade stoppat ner ett avgasrör i lungorna på mig...Det gick knappt att andas, det blev tungt att gå och det kändes som om det inte gick att få ut något syre i kroppen. JAg tänkte att jag kommer att dö av avgasförgiftning mitt ute i storköpenhamn. Ingen trevlig upplevelse och jag kom att uppskatta vår gård ute på landet ännu mer. Jag har faktiskt aldrig upplevt något liknande.

I kväll blir det en ny bild på vårt vackra tempel ❤️

​I morgon åker vi hem...tar det lugnt på eftermiddagen och på lördag går vi på bröllopsmottagning... på måndag börjar jobb och jag måste erkänna att det är nog inte så att jag längtar precis ☺️. Jag trivs på jobb och världens bästa kollegor, det är inte det, men jag har mått bra av att vara ledig helt enkelt.

Ha det bäst så hörs vi i morgon

Gillar

Kommentarer

Michelle
,
bra att du håller dej till dating irl . Jag tycker dock det är svårare så jag har dessa appar som ringde osv fast tinder har blivit väldigt oseriöst.
sofiefriden
sofiefriden,
Gillar inte det här med att dejta på nätet, man vet ju inte vem som sitter bakom. Även om man prata med personen. Hmm nja men jag är inte redo för dejting alls haha 🙂
nouw.com/sofiefriden
Fnulan,
Försök njuta av Köpenhamn trots avgaser. Jag älskar staden, Det känns som att det var igår du berättade att du gfick på semester WHAT!!!
www.fnulan.se
sweetwords
sweetwords,
jag har dejtat på nätet faktiskt, men det vart inte bra direkt, men det vet man ju som sagt inte
nouw.com/sweetwords
Kamilla,
Jag har faktiskt heller aldrig dejtat på nätet men det verkar ju vara bra. Många träffas ju på det sättet. Ha en fin fredag
kamillaskamera.com/
Amandizan
Amandizan,
Det låter inte som en rolig promenad de inte. Fy låter ju läskigt att inte kunna andas 😯skönt att ni blrv kvar 1 dag till
nouw.com/amandizan