Helt onödig resa till Malmö och avslutar med "utan dina Andetag"

God kväll på er....om ni tyckte att det var många bilder igår så kompenseras det av att det inte blir några bilder i dag direkt Och ett väldigt kort inlägg.

Började dagen ganska lugnt, låg och drog mig länge innan jag förmådde min värkande kropp att inse att jag verkligen behövde gå och duscha....den protesterade efter gårdagens trädgårdsjobb. Men upp och in i duschen kom jag. Kom på att jag skulle spela i kyrkan idag så letade upp psalmerna och spelade igenom dem, inget komplicerat precis. Efter frukost reste vi till kyrkan och där kryllade det av folk idag...trevligt, både kända och okända. Gäster och återvändnade missionärer.

Var på ett fint sakramentsmöte och halva söndagsskolan, första halvan startade jag upp mitt mobila kontor för att försöka få tag på en klient som vi hade bokat in på polisförhör idag. Det gick inte, Hamnade hos arrestens men där fanns ju inte min klient....som inte var misstänkt utan målsägande....gav upp och gick in i kyrkan igen.

Hoppade över hjälpföreningen och åkte hem för att hinna till Malmö i tid.....

Hemma hade vi Martina på besök hos KG. Hon är KG:s och Martas vän sedan småskolan och det var trevligt att träffa henne....hon är förresten kvar, ska väl snart köra hem henne kan jag tro.

Till middag blev det rester och de ben som jag stekte igår.....


Bilden kommer idag igen (trots allt), den skyn som blev av kött och kryddor smakade underbart, blev lite skeptisk när jag öppnade påsen och det doftade väldigt starkt av kanel, men det blev helt perfekt.

Därefter hastade jag iväg till Malmö och polisen borta på familjevåld, eller våld i nära relationer som det numera kallas, satt där och väntade, träffade utredaren och gick igenom caset med henne medan vi väntade på klienten. När vederbörande inte dök upp provade vi med telefonsamtal och sedan med sms. Fick till svar att det inte skulle bli något idag pga migrän....så 11 mil utan nytta - lite surt måste jag erkänna. Åkte dock bort till kontoret och skrev ett överklagande och småpratade med Ewa och Jan som också var inne och jobbade.

Håller också på att fundera på sånger som kan sjungas på bröllop....Marta ska sjunga på ett bröllop i Juli och vi funderade lite på Kents "utan dina andetag". Marta spelade in den för 2 år sedan och hon låter väl kanske inte likadant idag men jag tycker att den är fin, hennes röst är kanske lite mer mogen idag, i vart fall mer tränad.

Hoppas jag inte får skäll nu, när jag la ut den här....

men ni kan lyssna och njuta i alla fall, det här är ju inte opera precis men såå vackert ändå tycker jag. Har ni annars några bra förslag på bröllopssånger så kom gärna med dem

Ha det gott.

Gillar

Kommentarer