Fiber på gång

Innehåller affiliate-länkar

God kväll!

Nu är jag här igen....häromdagen fick vi det efterlängtade beskedet att vi får EU-stöd för att lägga fiber i vårt område. Det har varit segt att få ihop tillräckligt många intressenter men nu äntligen ska det bli av. Vi skrev på avtalet och skickade det idag. Det blir inte så billigt som för vissa andra jag känner.....vår kostnad blir 25 000 kr, men vi ska inte klaga. Det är samma kostnad för alla men vi är bland dem som ligger mest ensligt och där det blir lång grävning. Å andra sidan så hade vi knappt haft något val då det inte blir möjligt att ansluta sig senare. Hösten 2018 är det planerat till, men man får väl kanske räkna några månader till. Vi ser dock fram emot det då vi idag använder oss av adsl.

Idag var det arbete på vårt mysiga lilla Landskronakontor som gällde, ämnena jag fokuserade på idag var tvångsvård i form av LVU, migrationsrätt, assistansersättning och bodelning med besittningsrätt mm och ikväll blev det lite hembesök med mer familjerätt. Det är väl det mest spännande med juridiken att man kastas mellan så många olika ämnen och att man får lära sig om så väldigt mycket om olika saker. MEN för att göra det är det ju himla bra att ha en dator med sig att jobba på, det hade jag ju INTE idag så det var bara att köra hem och hämta den...tur att det var Landskrona jag skulle jobba i....blir sååå trött på mig själv och min trötta hjärna.

Igår på vägen hem när jag skulle in och köpa tvättklämmor på makens inrådan kunde jag inte hjälpa att jag råkade hamna i min och Martas favoritaffär Cassels och minsann om jag inte hittade en klänning med 20% rea och dessutom hade jag en rabattkupong på 50 kr så det blev inte så dyrt tyckte jag. Men väldigt snygg och framför allt ett tyg som inte gör ont eller känns obehagligt mot kroppen. Det är nästan bara på Cassels jag hittar den typen av klänningar, så jag är väldigt nöjd med inköpet.

Häromdagen skrev jag om KG:s popfigurer och att han köpt ett nytt skåp till dem....nu har de fått flytta in, dessvärre råkade jag ju ta bilden när ljuset var blått så det blev en lite mörk bild. Men det ser fint ut med det varierande ljuset som sprider sig över dem.

Det här får vara tillräckligt för idag.

Vi hörs.

Gillar