EON - var tog strömmen vägen?

Söndag idag och en välbehövlig tur till kyrkan.

Förra gången talade vi bl.a. om meningsfulla relationer i hjälpföreningen och jag ser verkligen den relation jag har med de olika medlemmarna i församlingen som meningsfulla. Vi kanske inte har så mycket kontakt under veckorna men jag älskar att prata med dem på söndagarna.

Idag när jag träffade maken till min vän som väntar på att gå över till andra sidan så frågade jag ”vad är hon gjord av för virke?” tre dagar har snart blivit tre veckor .... han tittade på mig, funderade en sekund och sedan kom svaret, med mycket kärlek och övertygelse ” hon är gjord av änglastoff”

Ja det beskriver verkligen min vän .... gjord av änglastoff ( icke att förväxla med ängladamm)


Talen var bra och intressanta och jag gillade speciellt 2 meningar....

Du behöver inte förstå allt eller den plan du är en del av... du behöver egentligen bara, precis som Jesus, gå omkring och göra gott!!!

”Predika alltid.... behövs det, kan du ibland använda ord!”

Efter kyrkan körde vi hem, åt och vilade en stund innan vi körde för att hälsa på maken i Lund.

Han är mycket bättre och går omkring och piggar upp andra patienter, samtalar med personalen, bråkar om hur många tabletter han ska ta....Det är verkligen skönt att se förändringen. Nästa steg är en röntgen och borttagning av drän sen ställningstagande om operation

Det ser dock lite sorgligt ut att lämna honom där när vi går.

När vi kom hem var strömmen borta. Den hade blinkat till en gång innan vi körde men kommit igen. Den är fortfarande klockan 23:05 borta och det finns ingen prognos på när den kommer tillbaka.

Men vi är ganska förberedda på dylika situationer. För det första... fulladdade powerbanks! Ljuslyktor av olika slag, lampolja, gasolkök och elektriska ”stearinljus” som kan lysa upp.

Vi hade bestämt oss för korv med bröd till kvällsmat så det blev en mysig kväll på terassen när det tillagades och åts.

Nya lyktan gör sitt jobb men vi har bytt ut det älta ljuset mot ett elektriskt. Vilka också fått ta plats på badrummet så man har lite mys när man besöker toaletten 😂

Nu är jag riktigt riktigt trött... så avvaktar med sången

God natt

Gillar

Kommentarer