En bra dag....trots sjukskrivning...eller därför

Hej på er!

Det har varit lite oregelbundet med inlägg på sistone, dels beroende på strul med nouw och dels beroende på en förlamande trötthet i kombination med mycket jobb och annat som måste göras. Jag såg verkligen framemot den här onsdagen, en dag då jag är sjukskriven för återhämtning och smärthantering, samt diverse besök på vårdcentralen. Idag var det dock inte inplanerat något besök på vårdcentralen vilket var väldigt skönt, jag fick dock information om att förändringarna på mitt EKG var ofarliga men obehagliga så vi ska diskutera om jag vill ha medicin eller inte...och det vill jag förstås inte om det är ofarligt. Läkemedel är nämligen aldrig ofarliga och ska bara tas om man verkligen behöver det enligt min uppfattning.

Jag tror inte att jag och maken haft någon hel dag tillsammans sedan hans hjärtinfarkt så idag hade vi bestämt att tillsammans få undan allt som samlats på terassen och sortera upp alla julsakerna som har stått staplade lite här och var. Vi har liksom inte orkat ta tag i att få undanställt det. Men idag blev det av...sorterat, lagt i lådor, kastat trasiga saker osv. och därefter burit ner det i källaren för att stoppa in det i torpargrunden.

Det här är alltså det absolut torraste utrymmet i vårt hus...jag har t.ex. en pappersstjärna som förvaras där och det finns inte fukt i närheten av den när jag tar ut den...det är ett stort utrymme men väldigt svåråtkomligt så vi har gjort en konstruktion där vi placerar sakerna och rullar in....inte snyggt men praktiskt...😁

källaren är inte så snygg...men men....så är det.

Jag fick till och med mig maken till affären idag, annars går han bara här hemma och jag tror trots allt att det är bra att komma ut lite.

Vi kämpar en del med att få hans blodsocker på normala nivåer igen så jag bestämde mig för att göra en gratäng av något slag och alltid när jag söker på LCHF-recept eller liknande så fastnar jag för recept hos #56kilo . Hon har verkligen många recept och idag fastnade jag för detta.

Jag serverar det dock med kokt torsk och rivna morötter....får se om det faller herrn i smaken.

Resten av eftermiddagen tänker jag ägna åt att bara koppla av utan det minsta dåliga samvete, slötitta på tv och sen ta en dusch...jag konstaterade i går när jag kom hem från jobb att jag verkligen behöver de här dagarna för återhämtning...min "brainfog" och värk har varit besvärligt och igår när jag skulle ta av mig jobbkläderna för att sätta på mig något bekvämare konstaterade jag förvånat och med ett gapskratt att jag lyckats ta på mig både en svart OCH en vit BH....och inte märkt det på hela dagen...alltså hur lyckas man?


I kväll blir det en härlig låt från INXS som får mig att tänka på en väldigt kär vän till mig....

Gillar

Kommentarer

Amanda,
härligt att få saker fixade 😊 alltid skönt när sådant är klart <3
amidiz.se
Madelen,
Tråkigt att ni blir så drabade av att nouw strular. men nästa vända är väl om 3 månader som ni får problem igen
www.missmadde.se
JuliaElisabeth
JuliaElisabeth,
Skönt att få en dag tillsammans och fixa lite 😊 mediciner de tar jag bara om jag absolut måste annara försöker jag undvika de. Skönt att de va ofarligt i varje fall ❤
nouw.com/juliaelisabeth
Michelle,
Viktigt att du tänker på dej själv så vi förstår 💕 vila o tänk på dej själv och tråkigt att de varig sånt stril med nouw
michellefrandell.blogg.se
Jessiekaos
Jessiekaos,
asså känslan när man äntligen fått något gjort som man skjutit på länge är verkligen en skön känslan 😍😍
nouw.com/jessiekaos
Stegsamlaren
Stegsamlaren,
är skönt att få lite nödvändigt gjort ibland men skönt att ta det lugnt också..
nouw.com/stegsamlaren
Madde,
Du har haft lite för mycket runt omkring dig. Var rädd om dig. Ja 56 kilo har en hel del bra recept. Har träffat henne ett par gånger på olika event.
www.nouw.com/madelena
sofiefriden
sofiefriden,
Skönt när man får fixat i ordning 💪🙂
nouw.com/sofiefriden
sweetwords
sweetwords,
Oj så gott jag som är så hungrig, =D
nouw.com/sweetwords
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Två Bh samtidigt 😊
nouw.com/stenhagenbettan