Det här var ju lite konstigt

Hej på er!

Här om dagen skrev jag ju att det var dags för läkarbesök. Det var mycket som gicks igenom avseende både det ena och det andra men bla blev det nya mediciner. Ett potent läkemedel som kräver upptrappning.
Så tog första tabletten i går kväll ( ska upp i 9/dag innan vi ändrar styrka).... hon sa att det kunde bli lite tufft och frågade om jag skulle sjukskrivas... dels pga fibrosmärtan, dels pga sömnbrist och dels pga upptrappningen. Jag meddelade att det vill jag definitivt INTE.

Nåja... döm om min förvåning när jag bara vaknade en gång i natt och sov 4 timmar i sträck!!!😲😲. Vet inte när det hände sist... sen har jag förstås gått som i dimma resten av dagen också och min sömnapp fortsatte varna... men det blir nog bra!
Lite konstigt kändes det dock att vakna klockan 7 först.

Nåja nog om det... det blir några spännande veckor och jag tycker nog mest synd om kollegorna som måste stå ut med detta😂😂

Idag var det vår tur att städa kyrkan och tja så mycket städning krävs inte då vi inte är så många där åt gången men fick tittat till det och jag fick spelat igenom lite psalmer - och ja det gick ju inte så bra.. så jag struntade i det..😊

Sen bar det av till butiken... maken satt i bilen och jag och KG skyndade oss igenom... vi brukar ju vara där klockan 7 då det inte är folk.

Väl hemkommen blev det matlagning. Klassisk husmanskost: pannbiff, lök, sås, potatis och morötter

Sen bestämde jag mig för att baka ciabatta bullar. Det har jag aldrig gjort förut så var intressant. Kan ju säga att det inte är några bullar man gör snabbt och lätt. Krävdes 2 omgångar jäsning a’ 1 resp 1,5 timme, sen skulle det vara en form med vatten i ugnen som först skulle värmas till 270 gr (så varm kan inte min bli har Max 250 gr så det fick det bli) och sen sänkas till 225.

Men vet ni?... De blev supergoda😊

Vid andra jäsningen gick jag och la mig en stund då jag var genomtrött... somnade som en Sten och sov 45 minuter😲😬😳. Oops, brukar inte sova så där mitt på dagen.

Jag som hade ett tal att skriva ... ska tala i kyrkan i morgon så fick ta mig lite tid i eftermiddag och få ihop mina tankar, hittills har jag 16-17 minuters tal och det kan nog räcka... bara de där psalmerna kvar att lära sig men nu har jag ju hamnat framför mello😬

Dessutom stack jag och sonen i väg till stan och fick tvättat bilen och inhandlat lite som han behövde. Maken förärade mig rosor redan idag. Det är ju alla hjärtans dag i morgon... men det har vi nog lite av varje dag här (även om jag har den minst romantiska man man kan träffa på...) tur inte alla män är sådana😂❤️Det hade blivit lite trist.

Gillar

Kommentarer