Den enas kamp är inte lättare än den andras.

Innehåller affiliate-länkar

Jag såg på en kär väns facebookflöde ett väldigt starkt foto med en väldigt stark text och jag tänker att jag vill dela med dig av den här....det gäller så många saker, inte bara vikt utan även inom andra områden. Texten är av #Liv Gam och bilden är tagen av #Joanna Watala och här är original länken.

Här följer texten i en översatt version....vill ni läsa originaltexten på danska så gå in på länken...

Kom ihåg att folk kan kämpa med samma sak och se helt annorlunda ut.
Den enas kamp är inte på något sätt lättare än den andras.
Det är en påminnelse till oss alla att vara vänliga mot och inte döma varandra.
Du har ingen aning om vad de kämpar med och emot.

Att behöva förhålla sig till andras, också närståendes, felaktiga antaganden, är något av det mest smärtsamma och krävande någon kan utsättas för när man kämpar sin livs kamp.

Möt andra med ett öppet sinne, car nyfiken, prata med dem omkring dig istället för att anta och prata om dem. Det är viktigt särskilt i en tid då många människor har osynliga sår. De svåraste striderna syns inte på utsidan!
LIV GAM

Visst är det en talande bild till en stark text... kände att det är viktigt att sprida budskapet.

VAD HAR HÄNT IDAG DÅ?

inte något nytt under solen...jobb, jobb, jobb...ibland tycker man att man har jobbat effektivt hela dagen men sen när man summerar dagen så undrar jag vad i hela fridens namn jag gjort för det syns liksom inte i rapporten, men så är det ibland. Jag har pratat med föräldrar, med trygghetspersoner på en förskola i ett nytt förordnande som särskild företrädare för barn, försökt få information om hur mycket en tågdörr väger (!!!), för vilken gång i ordningen vet jag inte, men har försökt lista ut hur personal på försäkringskassan tänker och sedan bemöta det, pratat med en klient som jag är offentlig försvarare för om nya misstankar...pratat med ett antal poliser...en vanlig dag på jobb med andra ord.

På Lunchen blev det en kort lunchpromenad, förbi lekplatsen i teaterparken helt nära kontoret fullt med glada barn som lekte i solen...och vuxna på behörigt avstånd från varandra.

När jag kom tillbaka sände Aftonbladet en lunchkonsert med bl.a. Tommy Körberg, Pernilla Wahlgren, Molly Hammar m.fl. så de fick hålla mig sällskap medan jag satt och läste mina mail....inget dåligt sällskap alls...konserten hölls i folktomma Globen.

Det blir en avslutning med ytterligare en McFly låt,,, I wanna hold you

Gillar

Kommentarer

Michaela ,
Jag får tårar i ögonen varje gång jag ser bilden. Den är så stark och så starkt budskap
nordengrim.nu
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja visst har vi alla våra demor och våra egna problem. Man ska alltid bemöta folk med öpper sinne och försöka att inte döma.
Segt när det känns som att man gjort en massa men änså är minst lika mycker kvar. Men vilken fin grej med konserten, inget dåligt sällskap det inte.
nouw.com/shinelikeapearl
Michelle ,
Det var ett fint budskap. alla kämpar ju för nått och vi kämpar för olika saker 💕
michellefrandell.blogg.se
Kamilla,
Tänk vad bilder kan förstärka med sin visuella kraft. Vi får aldrig förneka den enes kamp eller jämföra med andra för det är alltid en enskilde som vet hur det känns och denne mår.
kamillaskamera.com/
Josefine,
åh jag har med sett den bilden på facebook. budksapet bakom den är så fint och starkt och fler människor måste se och läsa de tycker jag!
www.joossanns.com
Elina,
Så fint och viktigt budskap! En riktigt mäktig bild!
detkaosvikallarvardag.com
Silverblomma ,
Blir ofta så vissa dagar på jobbet såg ut som en trevlig lunch i alla fall
www.nouw.com/silverblomma
Marie,
Oh vilken talande bild och så fint att de satt ihop den sådär för det är kamp för dem båda och man har olika känslor och man ska inte ta för givet att den känner si och den känner så, starkt
sweetwordsbymirre.com
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Oj vilken otroligt starkt bild! Det är som du säger. Ingens kampt är lättare än den andras. Och det stämmer så bra. Tror det är lätt att suka efter hur någon annan har det och önska att man hade något annat. Men har ingen aning om vad den personen egentligen har gått i genom eller går igenom just nu. En riktigt starkt bild och bra budskap! 😊 // Petra Elisabeth
nouw.com/petraelisabeth
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Jag tycker det bilden är äcklig
nouw.com/stenhagenbettan