Då var maken hemma igen

Hej på er!


jag har visst hamnat i varannan dags bloggandet igen men det har varit lite stökigt senaste dagarna, jag har varit extremt trött OCH igår hamnade jag i ett jobbflow när jag började skriva ett yttrande på kvällen, när jag var klar med det vid 23-tiden var det inte precis läge att börja blogga.

Men det är en härlig känsla att komma in ett bra flow...var inte lika kul i morse dock, jag glömde ta mina mediciner och fick därmed ingen sömn pga värken, så har varit lite seg idag.

igår roade jag mig också med att inspektera lite i trädgården....rabarberna växer till sig, de gula blommorna av olika slag blommar och mina älskade pärlhyacinter lika så, Scillorna trivs under rotvältan, där jag också konstaterade att maken varit och sågat upp ved som måste bäras in (det var innan han blev sjuk det ja...., så fru Saelöen har väl lite jobb i påsk)...dessutom har herr och fru And som vanligt kommit och byggt sitt bo och spatserade omkring på gräsmattan

Jag var på jobb tidigt idag, fick läst igenom kvällens yttrande och korrigerat lite grann rent skrivtekniskt...påbörjade ett nytt yttrande...pysslade lite med ditt och datt...hade ett längre möte avseende bevisuppgifter inför en förhandling tillsammans med min kollega och klienten på högtalartelefon...fungerade utmärkt och min nya kollega är synnerligen noggrann. Det är skönt när någon annan också kikar på ett gammalt ärende med nya ögon. Då kan man få helt nya infallsvinklar.

Vid 12:50 begav jag mig iväg för att hämta maken som efter 8 dagar på sjukhus nu får komma hem. Tror han tycker det är riktigt skönt...och ja det gör jag också förstås men kom på att nu måste jag ju handla hem mat och laga mat... Men nåja jag hämtade honom och jag funderade på om sjukhuset också glömt att ordna med mat för han hade gått ner en hel del i vikt, men har förstås inte haft någon aptit och de första dagarna var han knappt vid medvetande så då åt han i vart fall inte. Men det är bra att han är hemma, massor med mediciner och fortsatt smärtlindring men väldigt mycket bättre och piggare än förväntat ändå. Han är en envis typ 😄

I morgon kommer de och ska fixa med ett trygghetslarm som han kan ha de första 2-3 veckorna tills man förväntar sig att han är helt återhämtad. Jag kan ju inte vara hemma varje dag precis, men just i morgon kommer jag att jobba hemifrån i alla fall.

just nu är det fullmåne över Vibyholm och ibland känns denna måne så oerhört nära och jag älskar månen... Jag är en människa som trivs när det är mörkt och bara månen guidar vägen... optimalt för mig är sommarvärme och vintermörker...SUCK, en omöjlig kombination.

Ikväll får ni en sång med Dodo & The Dodos som jag tycker väldigt mycket om och som jag tror att en väldigt kär vän till mig förstår precis. Jag får ofta förslag på sånger sända till mig och annan god vän, Maria har skickat till mig också, så det kommer mera, som vanligt.

Gillar

Kommentarer

Madelena
Madelena,
Måste kännas bra att maken är hemma och att ni får in ett trygghetslarm., Blir betydligt lugnare för alla. Alltid mäktigt att se fullmånen, men är totalt okänslig för det. Många blir så påverkade av just fullmåne.
nouw.com/madelena
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Så skönt att han är hemma! Måste vara skönt att han även ska få ett trygghetslarm! Vilka underbara blommor du har i er trädgård 😍
nouw.com/sannaevelyne
Tess,
Trist du inte fick sova men hoppas du sover bättre inatt. Åhh äntligen så skönt att han e hemma kram fina du! O vilka härliga blommor ja dör av avundsjuka ja vill planerat här på balkongen snart men e för tidigt
tessys.se
MissMadde,
Vad sönt att han är hemma. Jag saknar trädgård men gud vilket arbete sen. Hoppas att du får många fina blommer i din
www.missmadde.se
Moa Larsson,
Jag känner igen det där med att få flow senare på kvällen. Det är helt fantastiskt men betalar ofta ut sig dagen efter på ett eller annat vis. Vad skönt att höra att han är hemma, att gå ner i vikt tycker jag nästan hör sjukhusmaten till tyvärr. Du får bjuda på massa gott nu istället!
moafidelie.com
Elin,
Det är så skönt när man kommer in i ett flow. Underbart minns jag att det va när jag skrev min bok. Skönt att mannen äntligen får komma hem, ta hand om varandra nu.
soclosedecember.nu/
Kamilla,
Så skönt att höra att maken är hemma igen. Vilka vackra blommor du har där hemma.
kamillaskamera.com/
Popprinsessan
Popprinsessan,
Vad skönt att du äntligen fått hem maken igen! Du får se till att laga hans favoriträtter nu då så att han äter till sig lite! Hoppas nu att det underbara vädret håller i sig så att ni kan vara ute och njuta av all vacker grönska och blomster!
nouw.com/popprinsessan
fighterwomen85
fighterwomen85,
Så är det ibland. Att det inte blir bloggande varje dag. Det är helt OKEJ 😘. Skönt att du kom in i ett jobb flow. Skönt Att jobba undan lite.
Måste vara härligt att se hur trädgården börjar få massa liv 😃🌷🌺🌸☘️.
Åå vad skönt & höra att din man har fått kommit hem 😀. Det låter ju bra med ett hem larm för bådas trygghet.
Jaa jäklar vilken måne det var igår 😃.
Ta hand om er❣️
nouw.com/fighterwomen85
Emschen,
Så skönt att maken är hemma igen!

Vet hur det är när man glömmer att ta medicinen på kvällen, icke bra.

Jag gillar också mörker med månljus.
emschen.se