brand vid kontoret - läskigt

God Kväll!

Hoppas ni alla haft en fin söndag, här har det varit relativt lugnt idag, det är ju söndag - vilodagen. Det märktes dock inte när vi var en sväng i stan...extremt med bilar på de olika parkeringarna.

Dagen började tidigt, väldigt tidigt...jag hade bestämt mig för att jag skulle försöka sova, eller åtminstone bli liggande i sängen länge och verkligen ha en sovmorgon...men min hjärna bestämde sig plötsligt för att författa en plädering till tisdagens förhandling...och efter ett tags malande konstaterade jag att " det här är ju bra, riktigt bra" och man kunde ju slå sig i backen på att om jag hade tillåtit mig att sjunka tillbaka i sömn så hade jag inte kommit ihåg det...så det var bara att skippa sovmorgonen och gå upp och skriva...


Men då är i alla fall den delen gjord.... och jag känner att det är lätt att glida in i gamla vanor så snart man börjar jobba och har ägnat en stund åt att fortsätta förbereda förhandlingen idag för att jag vet att jag inte kommer att hinna på ordinarie 50% som jag ska jobba. Fick skälla lite på mig själv eftersom jag bestämt mig för att inte gå tillbaka....Jag vet ju att ingen kommer att tacka mig ...men det är inte lätt, man vill ju inte komma oförberedd till en förhandling precis.

så jag försöker tänka att jag är klok för att jag har varit dum....nåväl, vi får väl se hur det går...

idag fick vi plötsligt höra att det brann i ett flerfamiljshus i Landskrona (IGEN!!!)...och det visade sig vara i samma hus där mitt Landskronakontor ligger....vårt kontor ligger i hörnan till vänster om det brända huset.

Nu var ju inte jag där och tog bilder men det är uppenbarligen många andra som gjort det, jag körde däremot förbi när vi var i Stan och det var säkert 8-9 brandbilar och ett gäng ambulanser. 7 personer är förda till sjukhus och man utreder det hela som mordbrand. Nu låter ordet mordbrand ofta värre än det kanske är, och man får komma ihåg att det är just en utredning, och att inget är säkert ännu. Men lite läskigt är det. Undrar hur det luktar på kontoret?

Vi får väl se när jag får komma dit....något annat som till skillnad från ovanstående faktiskt är trevligt är att julen närmar sig och med den väcks julmusiken till liv. I fredags släppte både Uno Svenningson och Björn Skifs varsin ny jullåt....och idag får ni höra Unos " det är ju trots allt jul"

Gillar

Kommentarer

Elina,

Det är så lätt att falla tillbaka i gamla vanor och jobba alldeles för mycket. Det gäller att påminna sig själv att ta det lugnt och vila, men inspirationen kommer när den kommer så det är klart att man vill ta vara på det.

Fy vad obehagligt med branden!

detkaosvikallarvardag.com

Nej usch vad läskigt... Hoppas verkligen allt går bra!

evahle.se
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Nej men usch vad läskigt ... Hoppas allt verkligheten går bra. Hoppas ingen blev skadad

nouw.com/2barnsmammaochfru
Madelena
Madelena,

Bra att få ner det direkt då man får sina idéer. Så lätt att glömma av annars,

nouw.com/madelena
Linda Odelmar,

Alltid läskigt när det brinner och mindre kul om det ä någon som tänt på med flit, ja tror inte det är kul att vara på kontoret för det brukar kunna lukta mycket efter en brand

silverblomma1980.blogspot.com/
K,

Hemskt med branden måste jag säga. Den låten med Uno gillar jag också

kamillaskamera.com/
Sandra,

Vad läskigt när det brinner! Hoppas att det gick bra och att ingen blev allvarligt skadad ♥️

sandyrosen86.wordpress.com
Popprinsessan
Popprinsessan,

Men fy vad obehagligt! Hoppas ditt kontor inte blivit allt för påverkat. Den där doften kan ju sätta sig i precis allt..
Tack för att du bjuder på olika låtar varje dag!

nouw.com/popprinsessan
Marie,

Oj vad läskigt och det måste ju varit mycket med tanke på mängd brandbilar, samt man ser ju. HOppas att det är ok på ert kontor, men antar att det kan lukta

sweetwordsbymirre.com
Yolanda,

verkligen läskigt !! :O

mittprivatakrig.wordpress.com/